İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Facebook'tan Para Kazanmak

BlogKaan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2

- İlk önce siteye üye olmamız gerekiyor. ( Referanslı - Referanssız ) tıklayarak üye oluyoruz.
- Daha sonra site bizi facebook profilimize yönlendiriyor ve uygulamayı kabul ediyoruz ve işlemler için biraz bekliyoruz. ( Bu site için başka bir facebook hesabı açmanızı şiddetle öneriyorum. )
- Siteye üye olduğumuz zaman your account bölümüne tıklıyoruz ve aşağıda bulunan sayfaları beğeniyoruz. Sayfaları beğendikten sonra upload page demeyi unutmayın. Yoksa sayfaları beğenmemiş gibi gözükürsünüz.
- Site hesabınızda 15€ ( euro ) olduğu zaman size ödeme yapıyor. Ya da dilerseniz sitedeki bakiyenizle facebook sayfanıza hayran çekebilirsiniz. ( Not: Henüz ödeme almadım. )
- Ayrıca İstatistiklerinize sayfanın sağ tarafından bakabilirsiniz.
- Her sayfayı beğendiğinizde yaklaşık 0.03€ gibi bir miktar kazanıyorsunuz.

Sorunuz varsa konu altından bildirmeniz yeterli.

BlogKaan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
@EmiR34

Evet hocam ödeme paypala yapılabiliyor.

@mertozgun

Tabi hocam :) Şimdi dediğim adımları izlediğimizde olay facebookta sayfa beğenmeye dayanıyor. Siz sayfaları beğeniyorsunuz ve bunun için kredi kazanıyorsunuz ve bununla orantılı olarak para kazanıyorsunuz. Ya da isterseniz bakiyelerinizle sizde facebook fan sayfanızı girerek hayran kazanabilirsiniz.

Berker09

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Üye oldum deneyelim bakalım sistem güzele benziyor :)

zonbadi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
referansınla üye olacam ama anlamadığımız yerde yardım bekleyeceğimizide unutma..

Berker09

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
12 sayfa beğendim karşılığında sayfama 6 üye geldi. (Günlük limit olarak 12 sayfa beğenebiliyorsunuz) Yani Günde 6 üyeden 1 ayda 180 üye eder. Bence gayet iyi sevdim bu sistemi Kaan +rep

İpucu : 6 farklı hesaptan ayda 1080 üye elde edebilirsiniz ;)

zonbadi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
sitedeki hesaba bi face hesabı ekledim acaba aynı site hesabına birden fazla face hesabı ekleyebilirmiyiz?
bi de sadece face ile mi çalışılarak kazanç sağlıyor başka sitelerle çalışması mevcutmu bu sistemin?

Berker09

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
sitedeki hesaba bi face hesabı ekledim acaba aynı site hesabına birden fazla face hesabı ekleyebilirmiyiz?
bi de sadece face ile mi çalışılarak kazanç sağlıyor başka sitelerle çalışması mevcutmu bu sistemin?

Sitede birden fazla hesap açarak farklı facebook hesaplarınızı tanıtabilirsiniz. O kadarını bilmiyorum ama yine sisteme kayıt olanlar beğeniyor. (kredi toplamak için bizim beğendimiz sayfalar gibi)

Ping

iyinet
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
22
Twiends var googlede araştırabilirsiniz.
Ne kadar yapacağınıza bağlı günlük 1000 üyede çekebilirsiniz ama çektiğiniz üyeler sizin gibi sahte hesap açtığı için hiçbir yararı yok.

BlogKaan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Twiends var googlede araştırabilirsiniz.
Ne kadar yapacağınıza bağlı günlük 1000 üyede çekebilirsiniz ama çektiğiniz üyeler sizin gibi sahte hesap açtığı için hiçbir yararı yok.

Hocam twiends facebook sayfa beğenme uygulamasını kapattı. Şuan için hayran kazanma olarak sadece bu sistemi biliyorum.

Başka var mıdır araştırmak gerekir fakat ne kadar sağlam olacağı tartışılır.

BlogKaan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Sitede beğenilecek sayfalar azaldı fakat bazen 10 sayfa birden çıkıyor. Gün içinde arada sırada bakmanızı tavsiye ederim.

BlogKaan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Yabancı forumlardan alan varda dediğim gibi Türkiyeden ödeme alan bilmiyorum hocam.
İlk önce sitenin uygulamasını kabul ediyorsunuz. Your account bölümüne tıklayınca kutu içinde beğenmeniz gereken sayfalar çıkacaktır. Eğer görünmüyorsa ortada bulunan update tuşuna tıklayın.

HoffnungTR

0
Yasakli Uye
Reaction score
5
Loading Data...

Update successful - you can close this window...
Update erfolgreich - Sie können das Fenster jetzt schließen...
Actualización correcta - puede cerrar esta ventana...
Mise à jour réussie - vous pouvez fermer cette fenêtre...

böylebirşey cıkıyor hocam

Berker09

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Loading Data...

Update successful - you can close this window...
Update erfolgreich - Sie können das Fenster jetzt schließen...
Actualización correcta - puede cerrar esta ventana...
Mise à jour réussie - vous pouvez fermer cette fenêtre...

böylebirşey cıkıyor hocam

Bir bölümdeki sayfaları beğendikten sonra yukardan update diyerek güncellemeniz gerekir. Bu belirttiğiniz yazı güncellemelerde çıkıyor (hesap etkinleştirme yeni sayfa beğenme) güncelledikten sonra kapatıp devam ediyorsunuz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.