T
trgy
Misafir
inşallah tutar proje
reklam için ne kadar ayırdınız? facebook benzeri reklam döndürme uygulayın mantıklı sistemleri var
Reklam işine gelince. Bu tarz projelerde reklamla bir yere kadar gelebilirsin ama reklamı insanlara yaptırırsan çok büyük yerlere gelirsin. Milyarlarca lira harcanıp hiçbirşey olamayan proje örneği çok veririm ben sana. Hiç para harcanmadan başarılı olan projelerin örneğini ise vermeme gerek yok. (facebook, twitter)
Çok düşündük inanın çok düşündük. Ne yaparsak farkımız olur ne yaparsak bunu tuttururuz diye ama sonunda bulduk sanırım.
Kısa bir ipucu vereyim. Kullanıcılar para kazanabilecek, alışveriş yapabilecek.
@mathi
Dediğinde haklısın, dediklerini biliyorum ama niche sitelerle gidebileceğin yer bellidir. İnternet ortamında bu site bunun aynısı diye kimse birşey diyemez ve dava edemez. Facebooktr.com diye açsak aynı işelmi yapsak hak talebinde bulunabilirdi.
Facebook'a ilk arkadaşlık sitesi sahibinin dava açması gerekli o zaman. Facebook2un arkadaşlık sitesinden farkı yok. Tek farkı arama özelliği bakacak olursak. Sana yakın kişileri bulmana yardımcı oluyor.
Farkı yukarıda ipucunda söyledim ve oldukça büyük bir fark bu. Facebook'ta direk alışveriş yapabileceğin bir ortam yok. Yemek siparişi verebileceğin bir yer yok mesela. yapamazlar mı yaparlar ama farkı ilk yaratan önde olur.