İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Fake İyinet Hesapları - Satılık

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Evet arkadaşlar sahte iyinet hesapları satılıktır. Elimizde 35 adet hesap mevcuttur. Toplu alımlarda indirim yapılabilir.

Bu hesaplar ile kendinize rep verebilir, konularınızın altına teşekkürler kardeş, en iyi paylaşımları sen yapıyorsun tarzı mesajlar atılabilir.

Elimizde bayan profil resmi olan hesaplarda var, paylaşımlarınızın altına 'çok hoş paylaşımların tatlım' tarzı yorumlarda yapılabilir, bu sayede forumdaki diğer arkadaşları kıskandırabilirsiniz.

Yada isterseniz konunuzu baltalayan arkadaşlara gider yapabilirsiniz bu hesaplar ile, klavye delikanlıları için birebirdir. Küfür edin bannlansın yenisini açarız.

Kendi sattığınız ürünlerde bu profilleri referans gösterebilirsiniz, ürünleri itelemeden önce sizin fake hesaplarınıza danışan durumdan habersiz arkadaşlara, mutlaka al ben çok beğendim tarzı mesajlar atabilirsiniz.

Fiyatlandırma;
5 x hesap = 5 x 6 TL = 30 TL
1 x hesap = 10 TL

Ödeme Şekilleri ;
Ödeme elden yapılacaktır. Telefon vermiyorum, siz ateş yakın ben dumana gelirim.

Önemli Not: Geyik yapıyoruz hea, ciddi sanıp mesaj atmayın sakın yok öle bi dünya :D Yöneticilerde kaza kurşunuyla bannlamasınlar lütfen yazının sonunu okumadan :p

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Elimizde bayan profil resmi olan hesaplarda var, paylaşımlarınızın altına 'çok hoş paylaşımların tatlım' tarzı yorumlarda yapılabilir, bu sayede forumdaki diğer arkadaşları kıskandırabilirsiniz.

çok kötüsün :(

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100

Üstadım kusuruma bakmayın lütfen :(

Aslında bu konunun geyik dışında birde sosyal amacı var. Sahte facebook profilleri görmekten bıktım. Zaten facebook ile ilişiğimi kesmiştim ama, yeni site açınca, sitenin sayfasını güncellemek için mecbur giriyorum. Ve o kadar çok fake hesaplar ile spam mesajlar atıyorlarki. Bi tane güzel kız resmi koyuyor, bizim Türk Erkeklerimizde onun fake olduğunu anlamaktan aciz insanlarımızda resmin altına bir ton laf atıyor. Vallahi hit gelcek diye uğraşıyoruz ama site biraz doğrulsun işim olmaz facebook ile, çöplüğe çevirmişler hepten... Bizim forumda da satılıyor facebook hesaplarıda onları sorgulamak bana düşmez alan razı, satan razı, yönetim razı ise :)

Saygılar...

M.End

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Yuh diyorum artık yav... iyinet.com 'da bile fake hesaba izin veriyorlarmı...

tepki

0
İyinet Üyesi
Reaction score
65
yaw kardeşim madem böyle konular açacan önceden bana bir uyarı gönder :)
benim kafam malum her an ayık olmuyor triplere giriyorum 15 dakikadır konuyu okuyorum daha ne oldugunu yeni ayıktım :D

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Sonu Olmayan Yol'a Girdin Daniel :D

O ne kine :) Bitane film var onu mu izlemem gerekiyo, sonu olmayan yol ne korkutmayın beni dostlar :p

yaw kardeşim madem böyle konular açacan önceden bana bir uyarı gönder :)
benim kafam malum her an ayık olmuyor triplere giriyorum 15 dakikadır konuyu okuyorum daha ne oldugunu yeni ayıktım :D

Baktım konuyu okuyanlar arasında tepki ismi var, dedim tamam sıkı tutunun geliyo yorum :D

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Üstadım kusuruma bakmayın lütfen :(

Aslında bu konunun geyik dışında birde sosyal amacı var. Sahte facebook profilleri görmekten bıktım. Zaten facebook ile ilişiğimi kesmiştim ama, yeni site açınca, sitenin sayfasını güncellemek için mecbur giriyorum. Ve o kadar çok fake hesaplar ile spam mesajlar atıyorlarki. Bi tane güzel kız resmi koyuyor, bizim Türk Erkeklerimizde onun fake olduğunu anlamaktan aciz insanlarımızda resmin altına bir ton laf atıyor. Vallahi hit gelcek diye uğraşıyoruz ama site biraz doğrulsun işim olmaz facebook ile, çöplüğe çevirmişler hepten... Bizim forumda da satılıyor facebook hesaplarıda onları sorgulamak bana düşmez alan razı, satan razı, yönetim razı ise :)

Saygılar...

olsun. yine de küsüm ben sana.:(

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.