- Reaction score
- 308
Belki gereksiz bir konu ama düşüncelerimi paylaşmak istedim sizlerle...Sahte facebook hesaplarına istenen fiyatları görünce gerçekten üzüldüm.Bir kız ismiyle hesap açılıp, birkaç sevki resim eklenerek, gerçek hayatta umduğunu bulamamış yada bulamayan, tek umudu facebook olan kişileri etkileyerek arkadaş oluyorlar.Ve 1000 arkadaşı olan sahte bir profili 10 TL gibi gerçekten büyük bir rakama satıyorlar.Büyük bir rakam çünkü ortada bir emek yok.Dahası bir kandırma var ve bu işi ticarete dökmek var.
Lütfen bu işi yapan arkadaşlarım kızmasınlar.Ben sadece fikirlerimi paylaşmak istedim.Bilmiyorum kaç kişi katılır..Belkide konu gereksiz diye yönetim kapatır.Bilemiyorum ama bana çok etik gelmiyor bu olay..Ama yinede sizlerin fikirlerini almak istiyorum.Belkide ben yanlış düşünüyorumdur..
Lütfen bu işi yapan arkadaşlarım kızmasınlar.Ben sadece fikirlerimi paylaşmak istedim.Bilmiyorum kaç kişi katılır..Belkide konu gereksiz diye yönetim kapatır.Bilemiyorum ama bana çok etik gelmiyor bu olay..Ama yinede sizlerin fikirlerini almak istiyorum.Belkide ben yanlış düşünüyorumdur..