İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Faliyet belgesi saçmalığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bilgislem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar,

Firmamıza ait bir çok yeniliği iyinet üzerinden webmaster arkadaşlarada tanıtmaya çalışıyoruz

Aşağıda ki konuda yasal olmayan ne var bunu yönetici arkadaşlara soruyorum faliyet belgemizi merak ediyor iseniz lütfen girip tib in sitesinden bakınız butur nedenlerle firmamıza ait bir konunun kapanması bir yetkili arkadaş açıklar ise seviniriz microsoft resmi iş ortağı olarak bu kampanyayı düzenliyoruz.Konu icerisinde faliyet belgesi yazma zorumluğu var ise lütfen bildiriniz.

Saygılar

http://forum.iyinet.com/vps-vmware-...i-ile-ilk-3-ay-windows-lisanslari-bedava.html

X

Xman

Misafir
Evet faaliyet belgesi yazma zorunluluğunuz var, kuralları incelerseniz göreceksiniz. Lütfen forum kuralları konusunda hassasiyet gösterelim..

bilgislem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Buyrun faaliyet belge numaramız :1572 bunu bari bizlere yapmayın . acaba microsoft ile kampanya yapan ms resmi iş ortağı olan bir firmanın bilmem ne belgesinin olmama ihtimali varmı varsa bunu bana bir acıklarsanız sevinirim

Saygılar

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
anlayış göstermek gerek kuralları uyguluyorlar tatlıya bağlansın uzatmak anlamsız 2 tarafta haklı

bilgislem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben web siteme bile faliyet belge numaramı yazmadım buna ihtiyac duymuyorum duymamda siz lütfen bu faaliyet belge numaralarını başkalarından isteyiniz.

Saygılar

X

Xman

Misafir
Elimizden gelen iyiniyeti göstermemize karşı uzlaşmaz tavrınızı devam ettirmekte ısrarcı olursanız, kurallara uymayan tüm mesajlarınız silinecektir. Başkalarından faaliyet belgesi isteyip neden sizden istemiyoruz, sizin ayrıcalığınız nedir acaba? Forum kuralları herkese eşit uygulanır herhangi bir kişiye yada kuruma istisna uygulama şansımız yok maalesef.

Konuya faaliyet belgeniz eklenmediği takdirde 10 dakika içerisinde bu konuda silinecektir.

bilgislem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
konuya kilit vurmak yerine pm atmanız yeterlidir lütfen actığımız butun konuları siliniz saygıları.

X

Xman

Misafir
Ben tüm iyi niyetimle konunuzu açtım, kendim kitlemediğim halde. Konuda 1 satır düzenleme yapmak yerine, ısrarla itiraz etmeye devam ediyorsunuz. Amacınızın sorunu çözümlemek olmadığı açıkça görünüyor.

Faaliyet belgesi kuralı konulduktan sonra açılmış ve faaliyet belge numarası yazılmayan, tüm konularınız silinmiştir.

ErdeM

0
Onaylı Üye
Reaction score
32
konuya kilit vurmak yerine pm atmanız yeterlidir lütfen actığımız butun konuları siliniz saygıları.

Bu kısım sizin için geçerli,konuda pm atmanız durumunda açılacağını izah etmeme rağmen özel mesaj atmak yerine konu açmayı tercih edip işi çok fazla uzatmanıza sebeb oldu.

T

trgy

Misafir
Ben web siteme bile faliyet belge numaramı yazmadım buna ihtiyac duymuyorum duymamda siz lütfen bu faaliyet belge numaralarını başkalarından isteyiniz.

Saygılar

Kurallar uygulanmadığı zaman piyasa çok düştü çoluk çocuk host satıyor 3 TL - 5 TL dersiniz, uygulanınca saçmalık dersiniz. Birisinden reseller alıp host satanları engellemek ve piyasayı düşürmemek için uyguluyoruz bu kuralı. Benim için hava hoş konu sayım artmış olur forumda takılan kişi artmış olur hiçbir zararı yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.