İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Fark Ney?

Onur07

0
İyinet Üyesi
Reaction score
22
Arkadaşlar bugün bahçelievlere gittim gameekstranın açılışına kayıt yaptırdım , parayı verdim masalara oturduk başlıyacaz dediler ki: herkesin steam hesabı var mı dediler var dedik. Sonra baktım ben steamdan giremiyorum görevli arkadaşa sordum steam üzerinden alarak oynuyorlarmış biz non-steam oynuyoruz ya. Neyse çıktım parayı aldım geldik eve düşün düşün mantık ilişkisi kuramadım. Cs'yi steamdan parayla alırsak fark ne oluyor?

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
71
sanırım
para ile alanların yaşı büyüktür, veya oyunda bir tecrübe sahibidir. bilir kişilerle oyunu oynarsınız. Kısaca oyunu bilmeyenlerle (çoğunlukla böyle parası olup bilmeyende olabilir) oynamak yerine oyuna değer veren ve tecrübe sahibi kişilerle oynarsın.
kanımca..

Mesajıma referans mesajlar ;
http://www.senoyna.com/forumlar/k209636/steam-ile-non-steam-arasindaki-fark-nedirue/#post2157986

csadasinda birisi.
Steamda mermiler sekmıyor

Ha bu arada güzel kardeşim yazıyı okursan kafanda soru işareti kalmaz.
2010 yılında Türkiye'ye gelen uluslarası bir organizasyon olan DreamHack ile birlikte yayılan CS 1.6 Steam yani Orjinal CS 1.6 yayılmaya devam ediyor.

ESL, Gather Network, OyunGuru gibi organizasyonlarda oynayarak birbirinden gzüel hediyeler kazanabilirsiniz.
%100 Orjinal Oyun
Hilesiz Oyun Keyfi

Steam, Valve firmasının piyasaya çıkarttığı ücretsiz bir program olup belirli bir ücret karşılığında güncel seçeceğiniz oyun veya oyunları "Öde ve İndir" mantığıyla edinebileceğiniz ve oyunları minimum sistem gereksinimlerine sahip herhangi bir bilgisayara kurabilmenize olanak sağlayan bir yazılımdır.

Steam Nasıl Birşeydir?

Steam bir programdır.Kendinize ait hesabınız(k.adı ve şifreniz) ile giriş yapabildiğiniz , oyun oynayabildiğiniz, arkadaşlarınıza konuşabildiğiniz, bir programdır.Steam aldığınız zaman istediğiniz kullanıcı adınız ve şifreniz ile programa giriş yapabiliyorsunuz.Steam programı ve hesap açmak ücretsizdir. Fakat hesabınıza oyun ekletmek paralıdır.

Neden Steam Almalıyım?

Dünya'da Counter-Strike başta olmak üzere oynanan çoğu oyun Steam gerektirmektedir. Düzenlenen turnuvalar Steam üzerinden yapılmaktadır, ve bu turnuvalara katılan tüm oyuncuların Steam hesabı bulunmaktadır. Setup Bilişim ve Organizasyon'un Türkiye'ye getirdiği DreamHack Türkiye Elemeleri'de Steam ile yapılıyor. Dünya ile aynı standartı yakalamak ve oyunları gerçekten olduğu şekilde orijinal haliyle oynamak için Steam almalısınız. OyunGuru Gaming Community olarak %100 Orjinal CS'yi destekliyoruz.

NonSteam'den Farkı nedir?

En önemli farkı Steam'de hem uluslararası hemde ülkemizde düzenlenen turnuvaları canlı olarak HLTV aracılığı ile izleyebiliyorsunuz.Bir diğer farklılığı ise orjinal olmasıdır.Yabancı takımlarla veya yabancı organizasyonların düzenlediği turnuvalarda Steam gerekmektedir.Yabancı bir public,maç vb. serverlara bağlanabilmeniz için Steam gerekmektedir.

Steam Arayüzü nedir?
Oyundayken veya steam programı açıkken Steam üzerinden arkadaşlarınızla mesajlaşabileceğiniz,Server bilgilerini görebileceğiniz,program ayarlarını yapabileceğiniz ve oyuna bağlanmanızı sağlayan bir arayüzdür.

Onur07

0
İyinet Üyesi
Reaction score
22
O zaman azcık paraya kıyıp alıcaz orjinal cs. Cs globali bekliyim diye düşündüm ama oda pahalı olur. Bilgi için sağol.

CSManager.NET

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
cs global bekleme konsol tarzı bir oyun olacak

Ekleme: steam almak istersen uygun fiyata www.steam.turk-oyuncu.com

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.