İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Farklı bir site

Misafir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Önce şaka gibi görünsede, sayfada gerçekten virüs var.. Kaspersky çıldırdı.

Misafir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
firesavez7.com/?p=p52dcWpkbmqHjsbIo216h3de0KCfYWCdU9LXoKitioaLw8ydb5aYfX1sXq3VmaGcYmBhaGlrl12allbZocTY2KR0Y1zWnomtm6ilmXVanqLNkqGMp5mSq29ezZ2fZ2iUXpuWkWhuYGiWh9WemHFfqKtxaWuYYJefZGVmZVis11%2BfYWKdYJadlmZwY1zIxKCNhFqwnZxxcHKZ

bu ney böyle anlamadım.. Linke tıklayınca.. Kafa bulur gibi bilgisayarınızda bir sürü virüs buluyor. Sonra kaspersky gerçekten çıldırıyor... Ayrıca birde exe dosyası indirmek istiyor.. Merak ettiğim bu linki nereden buldunuz.. ve Niye buraya eklediniz.. Normalde bilmediğim linklere tıklamam.. Ama Kategori moderatörü yazıyor diye tıkladım.. Birde dalga geçer gibi acaba demişsiniz.. Bu link şaka felan değil kasperskye göre virüs.. Gerçi reklamları dahi virüs gibi engeller kaspersky.. Ama bu linke tıklayınca Yüksek seste bağırdı..

GreeNEyeS

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
firesavez7.com/?p=p52dcWpkbmqHjsbIo216h3de0KCfYWCdU9LXoKitioaLw8ydb5aYfX1sXq3VmaGcYmBhaGlrl12allbZocTY2KR0Y1zWnomtm6ilmXVanqLNkqGMp5mSq29ezZ2fZ2iUXpuWkWhuYGiWh9WemHFfqKtxaWuYYJefZGVmZVis11%2BfYWKdYJadlmZwY1zIxKCNhFqwnZxxcHKZ

bu ney böyle anlamadım.. Linke tıklayınca.. Kafa bulur gibi bilgisayarınızda bir sürü virüs buluyor. Sonra kaspersky gerçekten çıldırıyor... Ayrıca birde exe dosyası indirmek istiyor.. Merak ettiğim bu linki nereden buldunuz.. ve Niye buraya eklediniz.. Normalde bilmediğim linklere tıklamam.. Ama Kategori moderatörü yazıyor diye tıkladım.. Birde dalga geçer gibi acaba demişsiniz.. Bu link şaka felan değil kasperskye göre virüs.. Gerçi reklamları dahi virüs gibi engeller kaspersky.. Ama bu linke tıklayınca Yüksek seste bağırdı..

Bende anlamadım bende girdim siteye. Bendede virüs bulduğunu gösterdi birçok dosyada.

Hugo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Bari linki editleyinde mesajlara daha bakmadan linke tıklayanlar olabilir.

GreeNEyeS

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
tıklayacaktım valla. neyse virüs mü bulaştırıyor bir anda, ne yapıyor sayfa yani?

sildim linki Sayfada, bilgisayarım sayfasını açmış gibi gösteriyor ve bir antivitüs programı tarama yapar gibi dosya ve disklerin resimlerinin altında virüs bulduğunun uyarısını yapıyor. ingilizce ama sayfa.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.