Türk hitlerini saymiyor bosuna ugrasmayin. Nedeni ise, Türk hitlerini saymayan parkingler var. Ayrica ödeme alabilmen icin 45 gün beklemen gerekiyor.
Bu da refsiz link www.imonetize.com
bir emek verilmiş, açıklama yapılmış.Bence bunun üzerine refsiz linki vermek kabaca olur.
Türk hitlerini sayıyor akşam akşam sinirlendirme beni programı kullanan benden daha mı iyi bilicen sen. Lütfen Terbiyeni takın Aramızda bir yalancı varsa o da sensin Merlin.
Mileti kandirarak sirf üye kazanilmak icin yalan söylenilmesi kabalik degilde, benim sitenin ismini refsiz vermem mi kabalik?
Tamamen senin görüsün.
800 Hite ne zamandar beri 500$ ödeme yapiliyor. Bunu DS bile yapmaz kaldiki imonetize araci bir kurum. Benim yazimin kabaligini arastiracagina isini yapta egriyi dogru arastir. Yukarida koskoca bir aldatmaca var.
hengame' Alıntı:ödeme sistemi nasıl arkadaslar paypal ????? eft çek
Şimdi arkadaşlar ortamı fazla germeyin bence.Öncellikle esq nun merlin hakkındaki görüşlerinin bazılarına katılıyorum.Ne zaman bir domain parking konusunda görsem hep ödemez,yapamazsınız bu kadarla kalsa iyi birde benim bildiğim çok parking var vb.
Bence merlin bunları yapman gerçekten insanları rahatsız ediyor.Daha genel görüşler yapabilirsin.
Bu olaya gelincede arkadaşımız ben parayı alıyorum diyor.500 tıka 800$ olayında biraz mübalağ olabilir.Ancak bu programın çalışıp çalışmadığı gerçeğini değiştirmez.
Fark ettiyseniz konuyu açan ilk arkadaşımız boşta duran domainlerin hitleri yok olacağına azda verse değerlendirmek istiyor.Sanırım boşta durmasından imonetize yönlendirmesi onun daha çok yararına olacaktır.
İnsanlara ref verme diyeceğine sen önce kendi imzandaki sedo refini sil. Ne küstah şeysin sen öyle, tüm mesajların aynı. Sürekli kendini beğenmişlik yapmaya gerek yok. Burada dayanışma içinde olunmalıdır, aldatmaca varsa güzelce anlatırsın olur biter. İnsanlar hakkında ki fikirlerin değişse de değişmesede burada 1 numara sen değilsin.
paypal ve çek olarak ödeme yapıyor imonetize.
Sana ne benim imzamdan? Anliyacak kadar kapasiten yok iste. Gerci senin capin bu. Hos görmek lazim. Ben ona niye ref veriyorsun demedim. Iyi oku. Okuyupta yine anlamazsan (ki bu cok normaldir ) ben sana aciklarim
Ben halen daha screenshot i bekliyorum.
@Kraliste
Ödeyecek parking i biliyorum ödemeyecegi biliyorum. Mesela sen siteparker ile yeni tanismissin. Ama onu ben aylar öncesinden biliyordum. Daha cogunuzun bilmedigi cogu parking ve tiklama basina veren sponsorlari biliyorum. Ama bunlari aleni sekilde paylasmiyorum. Paylasmamamin nedeni görüldügü gibi. Arkadaslara msn den olsun mailden haber veriyorum. Bu isi sadece ingilizce bilenler yapmiyor. Unutma ki Sedo alman, Namedrive alman ve bunun gibi daha nice alman parking siteleri ve tiklama sponsorlari var. Birsey biliyorumki konusuyorum. Bosa sallamiyorum.
Sakın benim yorumumu yıkıcı bir yorum olarak algılama gönderdiğin tüm mesajlara benim dediğim şekilde bakarsan gereğinden fazla bunu belirttiğini göreceksin.
Yaptigin yoruma saygim var. Birsey demiyorum. Ama inan artik hep ayni muhabbetler yapiliyor. Ayni muhabbetler yapildigi icinde ayni seyleri yaziyorum. Sedo olsun bu olsun baskasi olsun. Kimse demiyorki sürekli kazanc nasil saglariz. Millet kisa süreli kazanclar pesinde.
Imonetize ye gelince,
ilk ciktigi zaman Türk hitlerine ödüyordu. Ama ondan sonra parked gibi parking siteleri oldugu icin onlarin yüzünden ödemiyor. Imonetize sadece araci. O parked tan parayi alabilirse size öyle verir. Bende bir istatistik var. +13000 hit ve 0$.
Sanirim o gün türk hitine ödemeyen siteler cikti. Sonra bende yabanci sitelerim icin denedim. Ve ödemeyi aldim.
Anlatmak istedigim bu. Ref icin 800 hite 500$ demesi dogru degil. O yüzden bende refsiz link verdim.
sisteme üye oldum. bu pin olayı felan nedir açarmısınız? yardımcı olacak biri aranıyor..