İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Fastclick.com

Sport

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
slm,

arkadaşlar yeni yaptığım bir ingilzice site ile Fastclick.com a başvurdum. mesaj geldi fakat ne demek istediklerini tam anlamadım. kayıt olurken yazdığım kullanıc adı ve şifre de girmiyor.

gelen mesaj aşağıda. yardımcı olabilecek yada fastclick.com un çalışma şeklini bilen arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim...

----------------------------------------------------
Dear Sir/Madam,

Thank you for applying to join the Fastclick Ad Network. We have reviewed http://www.xxxxxxxxxxx.com and appreciate the time and effort you have invested to create a quality environment for your visitors. However, we are unable to approve your site as a publisher on our network at this time. We very much appreciate your interest in our company and wish you best of luck in your endeavors.

Sincerely,

Fastclick.com
---------------------------------

hdogan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Kisaca, su an icin sitenizi onaylayamiyoruz, ilginiz icin tesekkurler, iyi sanslar gibi bir cevap gondermisler.

SaLvaDoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yabancı piyasanın en kaliteli sponsorlarından dır ve kolay kolay kabul etmez , content inin olması şart . site adresin ban a takılmış site adresini bir daha yazarmısın merak ettim .

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.