sohbet odaları

fatura ödeme yardım - Acil

tetal

1
Bilgiler
Reaksiyon
20
Şube
Ordan, burdan..
251 Aydır Üye
elektrik faturasını ödemem gerekiyor. elimde şu an kesme ve mühürleme belgesi duruyor. neyseki kesmeden ikna edebildim adamları. garantiden ödiycektim oranın şirketle (başkent elektrik) anlaşması durmuş geçici olarak.
o yüzden yapı kredi ile ödemem gerekiyor. fakat yapı kredide param bitmiş.
bana garantiye ödeme yapabileceğim , gereken miktarıda ykb ye havale edebilecek biri gerekiyor. bana gereken 40 ytl . 2,5 ytl de komisyon ödeyebilirim işlem için.

CyberTurk

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
3
Şube
istanbul
224 Aydır Üye
Sözleşmeli Fatura İşlemleri / Sözleşme Girişi kısmından görebiliyor musun faturayı? Orada Kurum : TEDAŞ ANKARA İLİ diye bir yer var ama Başkent Elektrikle aynı mı bilmiyorum

Caesar

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
7
211 Aydır Üye
Bugun ben garantiden elektrik faturamı yatırdım. Tedaş Ankara İli iye geçiyor cyberin dediği gibi.

tetal

1
Bilgiler
Reaksiyon
20
Şube
Ordan, burdan..
251 Aydır Üye
Bugun ben garantiden elektrik faturamı yatırdım. Tedaş Ankara İli iye geçiyor cyberin dediği gibi.
17,30 da denedim. ilgili kurumla mutabakat devam ediyor gibi bir hata verdi. tekrar deniyim.

edit:
alınan mesaj:
Seçtiğiniz kurumla mutabakat yapılmakta olduğundan işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
olmadı yani...

CyberTurk

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
3
Şube
istanbul
224 Aydır Üye
tr.st o sıradan bir Garanti Bankası hatası :p 10 dakikada bir dene mutabakat falan yapıldığı yok mutabakat sadece gece 12 de hesap kapanışı için yapılıyor. Başka bir sorun varda aynı hata mesajını koydularsa ayrı tabi ama ben yerinde olsam denerdim bi kaç defa daha ben çok o şekilde hatadan sonra aynı gün ödeme yaptım

elmasgunes

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
0
239 Aydır Üye
Benim de bu ayki elektrik faturası otomatik ödeme (HSBC) ile ödenemedi. Sanırım elektrik dağıtım şirketleri ile bankalar arasında bir sorun var.

pigeon

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
12
Şube
Ankara
226 Aydır Üye
o zaman kontrol edelim biz de. elektrik giderse incir ağacı dikerim :(

pigeon

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
12
Şube
Ankara
226 Aydır Üye
elektrik en önemli şey. özellikle deniz akvaryumu varsa.. 1-2 saat üzeri kesinti bitiriyor herşeyi..

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.