Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
fdcservers.net den istediğim server ı bulup kredi kartı ile sipariş ettim. 1 gün oldu edeli sipariş. buradan hizmet alanlar memnun mu? ve ne zaman server açılır.
bence batu beyle görüş derim.Onlar da oradan alıp satıyorlar fiyatta fark yok.en azından karşında türk bir muhattabın olur.Burada forumda konu açana kadar msnden batu beyden destek alırsın.Hem rahat edersin.sorunun olduğunda ilgilenmelerini ve süratle ilgilenmelerini sağlarsın.TAbiki takdir senin bunlar benim fikrim
Evet gerçekten fdcservers.net den almaktansa FdcTURKEY.com dan almak daha mantıklı fiyatlar zaten aynı ve karşınızdada sizin dilinizden anlık konuşan biri olması daha iyi bende yaklaşım 4 aydır fdcturkey ile çalışıyorum ve çok memnunum...
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.