İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Fdcturkey e ulaşamıyorum

A

Amanha

Misafir
Merhabalar fdc turkeye ulaşamıyorum 3 4 gün önce sunucu parası yatırdım açılacaktı ama batu beye ulaşamıyorum 2 gündür sitelerinede giremıyorum sanırım burda internet sorunlu telefon numaralarıda mevcut değil bende

Unutmam

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende 4gün önce sipariş verdim belirttikleri gibi 24 saat içerisinde açıldı şuan msn de online değiller sitelerine erişim var sorun yok bir mail atmayı deneyin isterseniz.

A

Amanha

Misafir
mail attım ama cvp gelmedi ve bilgiler gelmedi acaba özelden bana numaralarını gönderebilirmisinz ben siteye ulaşamıyorum

S

sinangunay

Misafir
batu beyi aradım sizin konunuz hakkında, MSN'e erişimde geçici sorunlar yaşanıyor firmada bugünlerde. Kendisine kişisel cep telefonlarından erişebilirsiniz.

0532 713 6605

İyi çalışmalar

webabi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sinangunay' Alıntı:
batu beyi aradım sizin konunuz hakkında, MSN'e erişimde geçici sorunlar yaşanıyor firmada bugünlerde. Kendisine kişisel cep telefonlarından erişebilirsiniz.

0532 713 6605
0544 539 9708

İyi çalışmalar

Müşteri iletişimi için 0532 713 66 05 i arayabilirsiniz. Diğer yazdığınız numara onlara ait değil.

Ayrıca bir kaç kendini bilmez tarafından tüm msn adresleri freeze edildiğinden dolayı msn e giriş yapamıyorlar. Bu konu hakkında savcılıkla irtibata geçtiklerini biliyorum. Verdiğim numaradan ya da 0216 482 73 47 ofis telefonundan ulaşabilirsiniz.

GLadiatoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Rica ederiz kolay gelsin batu en kısa sürede sizinle ilginicektir tel ettiğiniz sürece işiniz geride kalmaz.

Batu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba,

Bir kaç gündür msn adreslerimize giriş yapamıyorduk ama bugün itibari ile problemi giderdik. Yazılan telefon numaralarından 7/24 ulaşabileceğiniz bir personelimiz mutlaka bulunmaktadır.

İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.