İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Fdcturkey yalan söylüyor

A

Amanha

Misafir
merhabalar 3 kişi ortak sunucu kiraladık aylık 25Euroluk sistem herşey kuruldu verildi.

Sorunlar şunlar

1-Panel plesk 7.5.4 ve reseller hesabı başka bir hesap açtıgında o kişi kendi hosting hesabının paneline erişemıyor reseller hesabı erişebiliyor. açtığı domainlere

2-Sistemde herşey çok eski phpmyadmin sürümü mysql sürümü yedek olarak gzip alınmıyor sql alınıyor bunları arkadaşım fdcturkeye belirttiği zaman gelen tepki aşağıdaki resimde

sunucu almadan önce bakım onarım güncelleme ye 20$ gibi bir ücrete sunucu yönetimi yaptıklarını söylediler bu işlemler için para alıyoruz dediler şimdi onlardan sunucumuzun yazılımlarını güncellemelerini istedik gelen cvp aşağıdadır.

Tek istediğim phpmyadminin güncellenmesi mysql sürümünün güncellenmesi ve sql yedeği gzip olarak almak.

http://img70.imageshack.us/img70/3200/fdctuyekeyii5.jpg

BiLHost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sunucu kiralama konusunda acemi olduğunuz belli.Sunucu kiralayan firmalar sunucuları iki şekilde kiralarlar.

1)Managed Sunucular
2)Unmanages Sunucular

Managed sunucular kısaca sunucuyu kiralayan yer tarafından destek verilen sunuculardır.Bu destek de level 1,2,3 gibi kategorilere ayrılır.

Unmanaged sunucularda ise sunucuyu kiralayan yer size hiçbir şekilde teknik destek vermez.Sadece sunucuda donanımsal olarak bir sorun olursa veya sunucu bağlantısında bir sorun olursa destek verir.

Bu durumda Fdcturkey'i suçlamanız yanlış.

BiLHost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
MSN görüşmesinde bir yanlış anlaşılma olmuş galiba.Kendilerine,"Biz ücreti karşılığında sunucu yönetimi hizmeti almak istiyoruz" derseniz gereken yardımı yapacaklardır.

A

Amanha

Misafir
BiLHost' Alıntı:
MSN görüşmesinde bir yanlış anlaşılma olmuş galiba.Kendilerine,"Biz ücreti karşılığında sunucu yönetimi hizmeti almak istiyoruz" derseniz gereken yardımı yapacaklardır.

zaten ilk resimde msnde yazdım kendisine parasını vereceğim dedim ama yapmıyoruz dedi e 2.verdiğim resimde yapıyor anlamış değilim

GLadiatoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
O sıra emin olun bir aksaklık oluşmuştur ben kendileri ile çalışıyorum ve bu tür birşeyle karşılaşmadım tam tersine iyiliklerini gördüm iyi çalışmalar. Telefon ediniz bence.

MKB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Plesk 7.5.4 çokda eski bir sistem değil, şuan Plesk 6 kullanan çok büyük firmalar dahi var ayrıca bizimde 3 Windows sunucumuzda 7.5.4 var.

Sonuçta herşey sunucuyu yönetecek kişinin becerisine ve bilgisine bakıyor.

Keşke şikayet etmek veya başkalarından medet ummak yerine birşeyler araştırıp, birşeyler öğrenmeyi denesek.

Bunu demeden edemeyeceğim, host işi yapan yada yapacak bir kişi Pleskte domain kullanıcısı açmayı bilmiyorsa, mysql kullanmayı bilmiyorsa, araştırmak yerine başkalarına suç atıyorsa bu adam nasıl bu işi yapacak doğrusu şaşmamak elde bile değil.

Amanha' Alıntı:
1-Panel plesk 7.5.4 ve reseller hesabı başka bir hesap açtıgında o kişi kendi hosting hesabının paneline erişemıyor reseller hesabı erişebiliyor. açtığı domainlere

2-Sistemde herşey çok eski phpmyadmin sürümü mysql sürümü yedek olarak gzip alınmıyor sql alınıyor bunları arkadaşım fdcturkeye belirttiği zaman gelen tepki aşağıdaki resimde

A

Amanha

Misafir
panel kullanmayı biliyorum plesk kullandım amacım plesk 7.5.4 ü yükseltmek değil sadece phpmyadmin sürümü ve mysql sürümünü yükseltmekdir.
reseller hesabı hesap açabilior ama panel erişimi olmuyor bunu 4 server sahibi arkadaşımda denedi bizzat

MKB' Alıntı:
Plesk 7.5.4 çokda eski bir sistem değil, şuan Plesk 6 kullanan çok büyük firmalar dahi var ayrıca bizimde 3 Windows sunucumuzda 7.5.4 var.

Sonuçta herşey sunucuyu yönetecek kişinin becerisine ve bilgisine bakıyor.

Keşke şikayet etmek veya başkalarından medet ummak yerine birşeyler araştırıp, birşeyler öğrenmeyi denesek.

Bunu demeden edemeyeceğim, host işi yapan yada yapacak bir kişi Pleskte domain kullanıcısı açmayı bilmiyorsa, mysql kullanmayı bilmiyorsa, araştırmak yerine başkalarına suç atıyorsa bu adam nasıl bu işi yapacak doğrusu şaşmamak elde bile değil.

Furkan_ed

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Nedir bu adamlarla alip vermediginiz ya ufak birseyde yalan soyluyor vs vs vs vs.. birakin bunlari artik ya adamlar islerini suana kadar gayet iyi yapiyorlar goruldugu gibi boyle ufak tefek seyler olur foruma yansitarak baskalarinin dikkatini cekmekmi amac yoksa bir firmanin adini kotulemekmi he bunu yapacaksiniz bence baska kapiya fdcturkey isini gayet iyi yapiyor.

A

Amanha

Misafir
başına gelmeden bilemessin işlerini güzel yapabilirler ama benim işimi yapmıyorlar.

Furkan_ed' Alıntı:
Nedir bu adamlarla alip vermediginiz ya ufak birseyde yalan soyluyor vs vs vs vs.. birakin bunlari artik ya adamlar islerini suana kadar gayet iyi yapiyorlar goruldugu gibi boyle ufak tefek seyler olur foruma yansitarak baskalarinin dikkatini cekmekmi amac yoksa bir firmanin adini kotulemekmi he bunu yapacaksiniz bence baska kapiya fdcturkey isini gayet iyi yapiyor.

heaven

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Furkan_ed' Alıntı:

Hiç FDC ile Çalışmayan biri Daha :D

Batu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Gereken cevabı arkadaşlar çokta güzel vermişler. Ayrıca biz sunucu güvenlik ve yamalarından bahsediyoruz o resimde de gösterdiğiniz üzere.

Plesk kullanmayı biliyor olduğunuzdan şüpheliyim, şayet domain kullanıcıları bölümünden hesaba panel erişimi vermemenizden durum anlaşılıyor. Ayrıca biz bu işin eğitimini vermiyoruz, bunu sunucuyu alırken de kullanıcılara ÖDEMELERİNİ YAPMADAN ÖNCE belirtiyoruz ve kullanım sözleşmemizde de yazıyor.

Oturup buraya yazı yazana kadar http://kb.swsoft.com adresini inceleseydiniz MySQL'i de update ederdiniz diğer işlemlerinizi de hallederdiniz diye düşünmekteyim.

Şuna da değinmek istiyorum, sitemizde ya da başka bir yerde FDCTurkey "MySQL update hizmeti" satıyor, "phpmyadmininiz güncellenir" gibi yazılar mı gördünüz de size bunları yapmıyoruz dendiğinde yalancı duruma düşüyoruz ?

Not: Lütfen [email protected] adresine eposta göndererek ya da sitemizdeki müşteri hizmetleri bölümünden sunucunuzun iptal edilmesi talebinde bulununuz.

A

Amanha

Misafir
batu bey diğer arkadaşım konuyu bana yanlış aksettirmiş sizden özür diliyorum.
birdaha böyle hatalar olmaz umarım anlayışınız için tşk ederim
başlık silinebilir yada kitlenebilir konu

Batu' Alıntı:
Gereken cevabı arkadaşlar çokta güzel vermişler. Ayrıca biz sunucu güvenlik ve yamalarından bahsediyoruz o resimde de gösterdiğiniz üzere.

Plesk kullanmayı biliyor olduğunuzdan şüpheliyim, şayet domain kullanıcıları bölümünden hesaba panel erişimi vermemenizden durum anlaşılıyor. Ayrıca biz bu işin eğitimini vermiyoruz, bunu sunucuyu alırken de kullanıcılara ÖDEMELERİNİ YAPMADAN ÖNCE belirtiyoruz ve kullanım sözleşmemizde de yazıyor.

Oturup buraya yazı yazana kadar http://kb.swsoft.com adresini inceleseydiniz MySQL'i de update ederdiniz diğer işlemlerinizi de hallederdiniz diye düşünmekteyim.

Şuna da değinmek istiyorum, sitemizde ya da başka bir yerde FDCTurkey "MySQL update hizmeti" satıyor, "phpmyadmininiz güncellenir" gibi yazılar mı gördünüz de size bunları yapmıyoruz dendiğinde yalancı duruma düşüyoruz ?

Not: Lütfen [email protected] adresine eposta göndererek ya da sitemizdeki müşteri hizmetleri bölümünden sunucunuzun iptal edilmesi talebinde bulununuz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.