Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

FELDKAMP İSTİFA ETTİ!

WebmasterEvi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
96
Teknik Direktörümüz Karl Heinz Feldkamp şok bir kararla istifa ettiğini açıkladı.

İşte kulübümüzün konuyla ilgili olarak yaptığı açıklama:

Sezon başından bugüne Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı’nın teknik direktörlük görevini sürdürmekte olan Karl-Heinz Feldkamp, yönetim ve teknik direktör arasındaki fikir ayrılıklarından dolayı istifa etmiştir.

Karl-Heinz Feldkamp’ın istifası Galatasaray Spor Kulübü yönetim kurulu tarafından kabul edilmiştir. Yönetim kurulumuz bu istifayı kabul ederken, teknik direktör yardımcısı Ahmet Akcan’ın da istifasını istemiştir. Yarın oynanacak olan Galatasaray-Gençlerbirliği karşılaşmasında Adnan Sezgin - Burak Dilmen – Nezih Ali Boloğlu ve Cevat Güler’den oluşan ekip görev yapacaktır

Bu sezonun sonuna kadar görev yapacak olan teknik heyet en kısa zamanda belirlenecek ve takımın başına getirilecektir.

Yönetim kurulumuz, bu gelişmenin takımımızı iki kupada şampiyonluk hedefinden geri çevirmeyeceği gibi, hedeflere daha sıkı sarılarak bir kenetlenme ve yeni bir motivasyon oluşturacağına yürekten inanmaktadır.

Karl-Heinz Feldkamp’a ve Ahmet Akcan’a kulübümüze bugüne kadarki katkılarından dolayı teşekkür eder ve başarılar dileriz.

Kaynak: http://www.webaslan.com/haberler/26872.php

KaRaKTeR

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
138
6 hafta daha sabredememişmi küfür eder gibi olmadı bu ya bir bjk li olarak gs nin haksızlığa uğradığını düşünüyorum

bilgi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
370
Hastaydı zaten ihtiyar kurt,
Son isteğini yönetim kıramamıştır. Ve Ahmet Akcan'ın takıma zarar verdiği söyleniyordu (günahını almayalım).

beceriksiz_acemi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
77
Yinede istifası istenmiştir bence hoş olmamış.İyi yada kötü hizmet vermiş adam.Keşke oda istifa etti denseydi.. Hayırlısı olsun