Kerim belli olmaz ama Can oynayacakmış.yakese' Alıntı:birde rakip güçsüz diye can-kerim oynadı tek umudum sezon içindede oynamaları
![]() |
![]() |
Kerim belli olmaz ama Can oynayacakmış.yakese' Alıntı:birde rakip güçsüz diye can-kerim oynadı tek umudum sezon içindede oynamaları
Servet in eşi benzeri yok öyle demedisconnect' Alıntı:Benim bildiğim can uzun zamandır fenerbahçede ama daum u geçemedi.
ve servet hayatımda gördüğüm en büyük kazmalardan birtanesi.
onun yüzünden şampiyonlar liginde kaç defa rezil olduk. bilmem hatırlayan varmı.
O konuda çok haklısın. Varmı onun gibisi.trextra' Alıntı:Servet in eşi benzeri yok öyle deme![]()
Şampiyonlar liginde ilk maç kırmızı kart gördü 2 maç yoktu, 3. maç oynadı tekrar kırmızı kart gördüdisconnect' Alıntı:O konuda çok haklısın. Varmı onun gibisi.
Birtek bize nasip olurdu, ayrıcalıklar takımıyız vesselam.
O adamla oynadığımız 5 maçın 4 ünü kaybettik. Tarihleri tam hatırlasam yazacağımda hatırlayamıyorum. Ve biz hala servet oynayacak diyoruz
trextra' Alıntı:Şampiyonlar liginde ilk maç kırmızı kart gördü 2 maç yoktu, 3. maç oynadı tekrar kırmızı kart gördü![]()
Shevchenko nun en sevdiği defans kuşkusuz Servettir. Adam serveti yakaladımı servet bulmuş oluyor hakkaten![]()
Fatih Terim de sağolsun Milli takıma alınca öyle evden izledik maçlarıdisconnect' Alıntı:Manchester United 6-2 Fenerbahçe
Fenerbahçe 1-3 Olympique Lyon
Olympique Lyon 4-2 Fenerbahçe
Fenerbahçe 0-1 Real Zaragoza
Real Zaragoza 2-1 Fenerbahçe
Bu maçların hepsinde oynadı ve hepsinde hata yaparak gol yedirdi.
Allahtan geçtiğimiz sezon pek forma şansı bulamadı. Bulduğundaysa 4 tane yedik.
Vallahi katılmak bile yeterdi bana.uyuz' Alıntı:aman iyi oldu hangi takımı yenebilirdik ki o dünya kupasında![]()
umurcan' Alıntı:B36 TORSHAVN: 0 - FENERBAHÇE: 5
temiz bi maç oldu 2 maçta 9 gol atıp bu turuda geçtik