Kerim belli olmaz ama Can oynayacakmış.yakese' Alıntı:birde rakip güçsüz diye can-kerim oynadı tek umudum sezon içindede oynamaları
Kerim belli olmaz ama Can oynayacakmış.yakese' Alıntı:birde rakip güçsüz diye can-kerim oynadı tek umudum sezon içindede oynamaları
Servet in eşi benzeri yok öyle demedisconnect' Alıntı:Benim bildiğim can uzun zamandır fenerbahçede ama daum u geçemedi.
ve servet hayatımda gördüğüm en büyük kazmalardan birtanesi.
onun yüzünden şampiyonlar liginde kaç defa rezil olduk. bilmem hatırlayan varmı.
O konuda çok haklısın. Varmı onun gibisi.trextra' Alıntı:Servet in eşi benzeri yok öyle deme
Şampiyonlar liginde ilk maç kırmızı kart gördü 2 maç yoktu, 3. maç oynadı tekrar kırmızı kart gördüdisconnect' Alıntı:O konuda çok haklısın. Varmı onun gibisi.
Birtek bize nasip olurdu, ayrıcalıklar takımıyız vesselam.
O adamla oynadığımız 5 maçın 4 ünü kaybettik. Tarihleri tam hatırlasam yazacağımda hatırlayamıyorum. Ve biz hala servet oynayacak diyoruz
trextra' Alıntı:Şampiyonlar liginde ilk maç kırmızı kart gördü 2 maç yoktu, 3. maç oynadı tekrar kırmızı kart gördü
Shevchenko nun en sevdiği defans kuşkusuz Servettir. Adam serveti yakaladımı servet bulmuş oluyor hakkaten
Fatih Terim de sağolsun Milli takıma alınca öyle evden izledik maçlarıdisconnect' Alıntı:Manchester United 6-2 Fenerbahçe
Fenerbahçe 1-3 Olympique Lyon
Olympique Lyon 4-2 Fenerbahçe
Fenerbahçe 0-1 Real Zaragoza
Real Zaragoza 2-1 Fenerbahçe
Bu maçların hepsinde oynadı ve hepsinde hata yaparak gol yedirdi.
Allahtan geçtiğimiz sezon pek forma şansı bulamadı. Bulduğundaysa 4 tane yedik.
Vallahi katılmak bile yeterdi bana.uyuz' Alıntı:aman iyi oldu hangi takımı yenebilirdik ki o dünya kupasında
umurcan' Alıntı:B36 TORSHAVN: 0 - FENERBAHÇE: 5
temiz bi maç oldu 2 maçta 9 gol atıp bu turuda geçtik