İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Fenerbahçe sevgisi

wesc

1
İyinet Üyesi
Katılım
1 Haziran 2008
Mesajlar
2,223
Reaction score
12
taraftar_carlos22-1247985549.jpg


Adı Batuhan Ata. Güler yüzlü, pırıl pırıl bir genç. Fenerbahçe sevgisinden o gün işine gitmedi. Ailesinden izin aldı, çok sevdiği takımın maçını izlemek, futbolcuları görmek için arkadaşlarıyla 120 kilometre yol kat etti. Yüreği kıpır kıpırdı. Donaustadıon Stadı'nda Ulm maçını izledi. Fenerbahçe gol attıkça aşka geldi. Maçtan sonra, hayranı olduğu Carlos'un yanına gitmek istedi. Onunla konuşmak, elini sıkmak, bir imzasını almak için can atıyordu. Görevliler futbolcuların olduğu bölgeye kimseyi sokmayınca, tel örgülerin üzerinden atlamaya kalkıştı. İşte ne olduysa o anda oldu. Gövdesini telin öbür tarafına geçirdiği an eli tele takıldı. Kolu yırtıldı, kan akıyordu. Hemen hastaneye götürüldü..Yırtılan eline 52 dikiş atıldı. Sonra da alçıya alındı. Dün idmana geldi. Roberto Carlos'un yanına gitti, elini gösterdi ve olayı anlattı.

BREZİLYALI YILDIZ ÇOK ÜZÜLDÜ


Carlos, çok üzüldü, 'Keşke bana bağırsaydın, yanına gelirdim' dedi. Batuhan 'Sesimi sana duyuramadım' deyince boynuna sarıldı ve 'Geçmiş olsun' temennisinde bulundu. Alçılı koluna imzasını attı. Sonra da sırtındaki terli formasını çıkararak hatıra olarak verdi.
 

bilgi

0
İyinet Üyesi
Katılım
23 Eylül 2004
Mesajlar
6,835
Reaction score
171
Konum
►∞
Bu akşam Fenerbahçeliler günü Miraç kandiline denk geldi...
Seneye kesin FB şampiyon...
 

Mehmet

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Eylül 2006
Mesajlar
2,415
Reaction score
0
Konum
Zaağane
arkadaşlarıyla 120 kilometre yol kat etti. Yüreği kıpır kıpırdı. Donaustadıon Stadı'nda Ulm maçını izledi. Fenerbahçe gol attıkça aşka geldi.

Neyse ben de çocuk ölecek sandım hikayenin sonunda mutlu son çıktı D:
 

Loi

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Kasım 2006
Mesajlar
6,192
Reaction score
44
Konum
localhost
Ben bu FenerBahçe sevgisini gerçekten hiç anlamıyorum. Anlasam bende severdim belkide..
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst