Tarihe bakilmaksizin herkes esit ancak burada insanlarin birbirine nasil davranmasi gerektigini anlamak icin biraz takilmak gerekiyor, burasi diger forumlar gibi saygisiz bir yer degil.
Bu konuda herhangi bir devam edecek tartisman varsa PM ile bildir.
Biraz takılmak gerekiyorsa, 2004'den beri takılıyorum. Ayrıca, ben herhangi bir forum ile burayı kıyaslamadım, kıyaslayacak birseyde yazmadım.
Fakat, saygısız diye nitelendirdiğin forumu tahmin ediyorum ama, herhangi bir projeni o forumda neden tanıtıyorsun, veya paypal bozma oranlarını neden o forumda yayınlama geregi duyuyorsun, baska bir baslıkta neden paypal bozdurma istegini o foruma yansıtıyorsun, neden satısını yaptıgın Hyperthread 2000 GB sunucuların ilanını o forumda yazıyorsun, Hyip konusundaki fikir alışverişini neden o forumda yapma gereği duyuyorsun, gorunmeyen sql sorgusunun cevabını neden o forumda arıyorsun, sunucu bayramını neden o forumda ilan etme geregi duyuyorsun.? Tüm bunlar da merak konusu.
Son olarak, senin devam edecek bir tartısman varsa, pm atabilirsin.
Konuya dönecek olursak, zaman herseyin ilacıdır. Umarım her takım hakettiği yerde olur.
Edit : Mesajım kişisel çıkarlar için değiştirilmezse sevinirim. Yukarıda yazdıklarım doğrudur. Aksini kanıtlayabilen varsa buyursun yazsın.. Lütfen, yetkinizi kullanıp mesajımı editlemeyin.