İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

FenerBahçe Veda Etti

Grafix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar Fenerbahçe Az Alkmaar ile 2-2 berabere kalarak UEFA kupasına veda etti..

kendi yorumum ile fenerbahçe bugün çok iyi oynadı fakat şans yanında değildi. bu maçı bugün 5-0 olarak da sonuçlandırabilirdi ama olmadı sağlık olsun..

FenerBahçenin Gollerini Tümer ile Alex attı.. 87. dakikada Konvermans'ın attığı gol fenerbahçenin hayallerini yıktı..

Ne diyelim Seneye artık :)

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Bilgilendirme icin tesekkurler, ben de sonucu merak ediyordum.

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
volkan müthiş kaleci milli takımı kurtardıgı gibi fenerbahçeyide kurtarmayı başardı fenerin kalesi 3 tehlikeyle karşılaştı maşşallah 2 si gol :)

code_Select

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
geçmiş olsun beklediğim bir sonuçtu ama fenerbahçe bu sefer eline geçen fırsatı değerlendiremedi. açıkçası üzüldüm

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Bu sayede Türkiye Avrupa defterini bu sene de kapadı. Yakında Arnavutluk ayarına düşecek bir ülke puanına sahip olacağız. Yıldız yıldız diye konuşup insanlarla dalga geçmesinler, yıldız oyuncu deplasmanda 2-0 öndeyken kendisinden daha ucuz futbolculara karşı en azından skoru koruyabilmelidir. Hadi birinci golü yedin, biz üçüncüyü atarız tarzı sürekli dilin dışarıda koşman ne anlam ifade eder. Alex, Tümer hala oyundaysa bas topa, 15 dakika zaman harcayacaksın bu kadar zor birşey mi, bu takımın teknik direktörü ne iş yapar bilemiyorum.

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Merhaba,
Fenerbahçe ne yazıkki avrupalı olamadı evinde 3 gol yiyip 3 atıyor beraberlik buluyor bundan ders çıkarmış gibi bugun ilk yarı dersini çalışıyor 2. yarı ilk döneme güveniyor sınıfta kalıyor. Hoca çok hatalı idi gollerin gelecegini göremedi degisiklikleri zamanında yapmadı.

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
Arkadaşlarımla birlikte izledim maçı. İkinci yarı başlamadan onlara bir senaryo çizdim. Ve benim senaryom harfiyen tuttu. Tahmin etmek hiçte zor değildi. Çünkü biz bu filmi yıllarca izledik.
Bi ara umutlanmıştım. Ama inanamıyordum. İyiki inanmamışım yoksa hayal kırıklığı yaşayacaktım.
Umutlarımız seneye gerçek olur inşallah.

Ekstra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Adamlar İlk 80 Metreyi Pres Olmadan Geçerse.
Kaleciniz Üstüne Gelen 2 Topu Yerse Ki Maçta Hiç Kurtarış Yapmadı.
Semih Gibi Basan Adam Oynamazsa.
Teknik Adamınız Maçı Seyirciler Gibi İzlerse.
Alex Gibi Yürüyen Hiç Bir İşe Yaramayan Adam Sahada Durursa.
Yenilmeniz Normal.
Bende Fenerbahçeliyim.

GaLadRe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Volkan son orta yapılırken gol olan , ben bu topu uzaklaştıracağım pisikolojisinde olsaydı kesin yumruklardı . top arka direğin dibine indi 35 metreden herif izliyor , yazıklar olsun .Rüştüye kızıyorduk ama rüştü olsa yumruklardı .

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
"Alex aldı, şuuuuuuuuut ve goooooooooooo ah ah ah ah ah olmadıııııı"
"Alkmaar'da bayram var, Alkmaar'da bayram var muhteşem bir gool"

Gerisini siz düşünün. Maçı izlemedim (son 2 dakika hariç) Şimdi youtube'dan izliyorum, o bile yetti İlker Yasin için. :p

PieRLuGi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1- volkan
2- ümit özat
3- tuncay

bu adamların fenerbahçeye faydası yok zararı var...

tek üzüldüğüm ise AZİZ BAŞKAN

Bir fenerbahçeli olarak kendimden utandım.. ve yine futbolculardan fazla üzüldüm.. :(

Rapmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kaleci kumbara olunca böyle oluyorum işte , 2 maçtada volkan yaktı feneri..sen oyna oyna her zamanki gibi gelsinler son dakikalarda 1 tane atıp maçı alsınlar ..
Hakmı bu ?
hayır değil ama bu futbol oynayan değil gol atan kazanır :D
Nedense bizim türk takımlarıda hep aynı şeye maruz kalıyor

doplist.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Günün anlam ve önemini belirten bir ata sözüyle konuya noktayı koyuyorum

AZ'a kanaat etmeyen; Newcastle i bulamaz :D :D

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Volkanda 1 gram şeref namus varsa Fenerbahçe'yi bırakır. Bu kadar yüzsüz olunmaz. Lanet ederek maç izlemek istemiyoruz artık. Yenilmek sorun değil. İlk defa yenilmiyoruz ama bu şekilde olunca insan sinirleniyor. Kezman ın camı kırma sebebide tesadüf değildir sanırım...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.