Ceza almaya yeni bir boyut taşımış arkadaş TD kafası yarılırsa ceza hak edilmiş oluyor. O kadar attıgınız Koltuk Pet şişe Macın durmasını saglamak edilen kufurlerin bir onemi yok.. Biz TD kafası yarmadık diyerek ceza almamanızı haklı gostermek gercekten bizim ceza almamızdan bile komik...
Ben Gs'li değilim önce bunu söyleyeyim.
Konuya gelirsek, FB hakkında şike iddiaları ortaya atılır, FB'liler, GS'de zamanında yaptı der. Savunmanız bu olur.
Fb taraftarı, öyle yada böyle sahaya yabancı maddeler atar, Gs taraftarıda zamanında attı dersiniz. Savunmanız bu olur.
Kardeşim, önce bırakın Gs ile didişmeye çalışmayı, kendinizi, taraftarınızı düzeltmeye bakın.
Ben T. Direktör'ün kafası yarılmış diye ceza verilmesi doğal demiyorum. Amma velakin, b.k attıgınız Gs taraftarı sizin kadar nişancı olamamıştır. Bunu diyorum. Bunda çok sevdiğiniz medyanında payı çoktur. Fb 2 maç ceza almasaydı, bu sefer Gs taraftarı yerinde durmayacaktı.
Sence, 2 maç ceza almış çok mu? Bence değil. Az bile.
Günü konuşuyoruz diyen Fb'li arkadaşlarında, yalnızca bir kaç saat önceki mesajlarında geçen yıl da X takım taraftarı bize bunu yaptı demesi ne anlama gelir ? Yada sen bundan bi anlam çıkartabilirmisin ?
Isiniz gücünüz saga sola çamur atmaya kalkmak. Başka becerebildiğiniz birşey yok. Bir de, avrupa kupalarında ülkemizi rezil edersiniz.
(Istisnalar kaideyi bozmaz. - Avrupa kupaları konusunda)
Size başarılar akşamki maçınızda.