İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Fenercell

frknc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Türkiye’de bir ilke imza atan Fenerbahçe Spor Kulübü Fenercell markasıyla, 23 Şubat 2009 tarihinde faaliyete başlamıştır.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün GSM hizmeti Fenercell projesi, rekabetin sınırlı olduğu Türkiye mobil pazarına yeni bir açılım getirmekte ve öncü rol üstlenmektedir. Bir GSM operatörü ve bir spor kulübü işbirliği ile mobil dünya yeni bir platforma taşınmaktadır. Bu girişim ülkemizde hem spor dünyası hem mobil sektörü açısından ilkleri gerçekleştirmektedir. Mevcut telekomünikasyon mevzuatı gereği lisanslı bir sanal mobil operatörlük (MVNO) mümkün olamadığı için gelir paylaşım modeli ile işbirliği başlatılmıştır. Dinamik ve esnek bir modelle yola çıkılmış, mobil telekominikasyon sektörünün hızına ve rekabetçiliğine uyum sağlamak ve ileride bir MVNO olarak sektördeki lider oyunculardan biri olmak vizyonu hedeflenmiştir.

Fenerbahçe Spor Kulübü, mobil telekominikasyon sektörüne iddialı girişin bir göstergesi olarak faaliyetlerini yüzde yüz sahibi olduğu Fenerbahçe İletişim Hizmetleri San. ve Tic. A.Ş. çatısı altında yürütecek ve ürünlerini Fenercell markası altında hizmete sunacaktır. Klasik mobil konuşma ve SMS’i rekabetçi tarifelerle sunmanın yanında, teknolojinin elverdiği tüm imkanları kullanarak yaratıcı katma değerli servisleri de taraftarlarının hizmeti sunacaktır. Gelişmekte olan katma değerli servisler sektöründe sunacağı hizmetlerle, taraftarlarla olan gönül bağını sanal ortamda pekiştirmeyi hedeflemektedir.

Resmi site:
www.fenercell.com

Bu da benim Fenercell blogum:
fenercell1907.blogspot.com

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
yakın zamanda geçiyorum FenerCell e

Breeze

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
bu domain niye aklıma gelmedi nasıl kaçırdım diyecektim baktım 2004 te alınmış :D köşelik olmuştur alan

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3

yapma hocam niye faturalıya bakıyorsun kontörlüye baksana :D

Fenercell içi ücretsiz görüşme süresi* 1907 dk
Fenercell içi 2 kontör / dk
Diğer Yönler 2 kontör / dk** (250 kontör yüklendiğinde 2 kontör, normal 4 kontör)
SMS 1 kontör** (250 kontör yüklendiğinde 1 kontör, normal 2 kontör)

bana göre her türlü hesaplı. ama avea olması işin tüm cazibesini kaybetmesine yarıyor. sms olayı çok kötü aveanın şu 5000 sms olayını çıkardı 9 saatte sms gittiğini biliyorum arkadaşlardan. Türkiye'de en iyi çeken vodafone yerin 5 kat altında denenmiştir (turkcell ,avea, vodafone sadece vodafone çekiyordu anten uzaktır diyebilirsiniz ama öyle dağ taşlık yer değildi ankaranın merkezinde) :D zaten ondan sonra vodafone aldım :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.