Aticim öptüm seni....
muratozcirpici' Alıntı:Aticim öptüm seni....
eg-zotikbul' Alıntı:Koymuş işte. Döşemiş. Var mı ötesi ?
eg-zotikbul' Alıntı:Rezalet bir şekilde yenildi !FB (bu arada ! yi anlamayan varsa artık.... )
eg-zotikbul' Alıntı:Kalecisiz takıma yenildi.
evet maalesef Pancu o maçta rüştü den daha iyiydi kalede. tebrik edelim onu da.eg-zotikbul' Alıntı:Üstelik Kalecisiz takımdan gol yiyerek yenildi.
eg-zotikbul' Alıntı:Üstelik hakeme rağmen yenildi.
eğer bu rezaletse biz buna razıyız. ama bizim orda buna mücadele deniyor ve futbolda 3 durumlu sonuç söz konusu olduğunu bilmeni isterim. 1) yenmek 2) yenilmek 3) beraber kalmak. ve genel olarak futbol karşılaşmaları bu 3 sonuçtan biriyle biter.eg-zotikbul' Alıntı:Bundan öte bir rezalet yok hala konuşuyorsunuz.
eg-zotikbul' Alıntı:Bilinen öekirge 3'den çok zıplamaz ama çekirge fener 50 kere zıpladı el insaf. Allah'ın parmağı yok ki soksun gözünü oysun. Allah'ın sopası yok işte böyle..
eg-zotikbul' Alıntı:Siz bu hafta bunun şokunu kaypak, mafya yöneticilerin komik açıklamaları ile atlatmaya çalışırken,
eg-zotikbul' Alıntı:haftaya Ankara güzel bir döşeme yapacak.
Haydi hayırlısı..
Fenerbahçe'yi evinde 4-3'lük skorla geçen Beşiktaş'da soyunma odasında
tatsız anlar yaşandı. Son 20 dakika Beşiktaş kalesini koruyan Pancu,
4.golü atan Koray'ın üstüne yürüdü. Olayı araya giren arkadaşları
büyümeden önledi.
Pancu'nun, Koray'a:
- "Hani gol atan kaleyeydi? Neden gol attıktan sonra kaleye geçmedin şerefsiz. Bi tane de ben çakacaktım90+5de!"
diye çıkıştığı öğrenildi.
Olayla ilgili açıklama yapan Teknik Direktör Rıza Çalımbay: "Olmaması
gereken bir hadise. Her ailede böyle şeyler olur. Bu tip olayların
önüne geçmek için bir takım düşüncelerimiz var. Bundan sonra Fener
maçlarında ya dönüşümlü kalecilik sistemi getireceğiz yani herkes 10
dakika kalede duracak. Veya Fener maçlarına kalecisiz çıkmayı da
düşünebiliriz" şeklinde konuştu.
Maçtan Notlar:
Maçın 90+4üncü dakikasında ilginç bir gelişme yaşandı. Kalede
durmaktan sıkılan Gabriel Daniel Pancu:
-"Kaleci oyuncuyummm,kaleci oyuncuyuuuuum."
diye bağırarak Fener sahasına doğru hücuma geçti. Fekat arkadaşları "Ayıp olur karşı takım zati zayıf. Çıkma"
diye onu kaleye geri gönderdiler.
eweeet, maçtan sonra perde arkasındaki olaylar bir bir su yüzüne çıkıyor.
flaş flaş flaş... rüştü maçı tamamlayamadı!
sözleşmesinde kendisine abanarak şut çekilmeyeceği maddesi bulunan Rüştü isyan etti!
maç içinde önce Ali güneşten sert bir şut karşılayan Rüştü, İbrahim Akın ve Korayın gollerinden sonra çılgına döndü!
abanmak yoktu ama! ühühühüüü diye küsen ve 90+4 de sahayı terkeden rüştünün yerine, onun dublorü malzemeci hilmi abi maçı tamamladı. hilmi abi maç sonunda, "kale direkleri varken zaten kaleciye lüzum yok, ben olmuşum rüştü olmuş veya olmamışız farketmez" diye konuştu. hilmi abinin barcelona tarafından izlendiği ve rüştüyle takasta kullanılacağı öğrenildi... gelişmeler !fbtvde...
Barcelona kulübünden yapılan açıklama
Fenevbahçe'de kiralık olarak top tutmaya çalışan oyuncumuz (maalesef) rüştü reçber'in sezon sonu kiralık sözleşmesi bitecek olup tekrar bize katılacaktır.Sayın hocamız frank reijkard'ın isteği doğrultusunda rüştü reçber'e karşılık olarak daniel pancu yu istiyoruz.
togan1903' Alıntı:GECMISINI UNUTAN KOPEKLER UTANSIN!!!
NERDEN GELDIGI BELIRSIZ INSANLAR TOPLULUGU!!
INSANLARIN GURURU SEREFSI HAYSIYETI ILE DALGA GECMEK ANCAK SIZIN GIBI EZIKLERE MAHSUSTUR AMA SUNU UNUTMAYIN KI
SIZIN NE ANANIZ
NE BABANIZ BELLI!!!
SENINLE GURUR DUYUYORUZ RIZA HOCAM!!
SONUNA KADARDA ARKANDAYIZ..!!
muratozcirpici' Alıntı:ben sana cevap vermek isterdim ama bu cümleler karşısında inan hiç cevap vermeye gerek yok.... "iyinetadmin" gereğini yapacaktır... çünkü ben o kadar seviyesizleşemem....