Site adresi : PM
Site için istenen fiyat başlangıç: 4000
Min Artış: 20 TL.
Al Gülüm Ver Gülüm: 4500
Sitenin aylık getirisi: Altta
Sitenin açılış tarihi: 8-9 Ay
Kategori, sitenin içeriği nedir: Film izleme
Günlük hit sayısı, kaynak link: ortalama 20 K sayaç altta.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Güncelleme Olursa Alırız İnş Bişeyler
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm
Hosting dahil midir: Hayır. Hostgator 9-10 $ aylık
Banlı olduğu sponsor var mı: Adsense
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: WP Free
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: YOK
Site 2 haftayı aşkın bir süredir birinci sayfadadır ve şuan 2. sıradadır.
Beni film sektöründeki çoğu arkadaş tanır sıfırdan yaptığım bir çok site şuan sektörün başlarını çekmektedir.
Bu sitemde oldukça başarılı bir grafik çizmektedir. Kesinlikle heklink vs. yoktur. Tamamen blog backlink toplist ve içerikdaş sitelerden link alınarak bu hale getirilmiştir.
Film sitelerindeki hafta içi ve hafta sonundaki hit farkınıda herkes bilir. Sitem hafta içinde pazartesi örneğin en düşük 13 K yaptı oda geçen hafta. Bugün pazartesi ve saat: 13:20 'de hiti 8K 00:00 'a kadar 18-20 K yapacaktır.
Sitenin pazar günkü hiti 33K.
Sitede 600 küsür film bulunmaktadır. bu hitleri yapabilen sitelerde min 1500-2000 film oluyor. sizde 1500-2000 film içeriğine ulaşınca neler kazandığınızı daha iyi anlayacaksınız.
Gelir bilgilerine gelince. Piyasamızdaki birbirinden kan emici reklam firmalarını kullanmamakta inatçıyım. Yoksa gelirim tabiki katlanır alıpta kullanmak sizin elinizde. Şuan 250 TL aylık Sol Kayan ve Video üstü var. 150 Tl 3 aylık link satış 1 adet. GG SPLASH OLMADAN günde 20-30 lira civarı.
Kimse yadırgamasın illegal adsense ile günlük 20-25 dolar (3 ay ödeme aldım).
Gelir az görünebilir dediğim gibi kan emici firmaları kullanmıyorum.
Not: Daha önceki site satışlarımda, pazarlık anlaşma vs. diyaloglarda gelen bazı sorulara şimdiden cevap veriyorum..
Adsense Banlabilir: Kıyamette kopabilir.
GG banlanabilir : Kıyamette kopabilir.
Aylık Reklam Verilmeyebilir: Kıyamette kopabilir.
Gelirler garantili değil: Kıyamette kopabilir.
Vs.. Vs.. Vs..
Sayyaç Önizleme;
GittiGidiyor Önizleme;
Aşşağıdaki resimde 13 TL splash ile gelmiştir geri kalanı splash olmadan kazanılmıştır. Bugün sabah oranlar 0.025 'a düşürüldü. Eğer hesap banlanmaz devam ederse splash kullanılırsa çok daha iyi olur.
Satış Sebebi: Türkiyede ne yazıkki internet reklamcılığı ile gelir elde etmek zor. Artık prensibim site açıp hitlendirip satmaktır. Başka bir amaç yada sebep yoktur.
Başka sormak istediğiniz sorular varsa [email protected] msn/email.
MULTİ KONULAR
http://www.ircforumlari.net/site-satis/369161-fenomen-film-sitesi-satista.html
http://www.r10.net/site-satisi/795268-fenomen-film-sitesi-satista.html
Ödeme AKBANK - İŞBANK - GARANTİ Havale olarak kabul edilir. Söz konusu fiyatlar tabiki TL 'dir.
Site için istenen fiyat başlangıç: 4000
Min Artış: 20 TL.
Al Gülüm Ver Gülüm: 4500
Sitenin aylık getirisi: Altta
Sitenin açılış tarihi: 8-9 Ay
Kategori, sitenin içeriği nedir: Film izleme
Günlük hit sayısı, kaynak link: ortalama 20 K sayaç altta.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Güncelleme Olursa Alırız İnş Bişeyler
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm
Hosting dahil midir: Hayır. Hostgator 9-10 $ aylık
Banlı olduğu sponsor var mı: Adsense
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: WP Free
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: YOK
Site 2 haftayı aşkın bir süredir birinci sayfadadır ve şuan 2. sıradadır.
Beni film sektöründeki çoğu arkadaş tanır sıfırdan yaptığım bir çok site şuan sektörün başlarını çekmektedir.
Bu sitemde oldukça başarılı bir grafik çizmektedir. Kesinlikle heklink vs. yoktur. Tamamen blog backlink toplist ve içerikdaş sitelerden link alınarak bu hale getirilmiştir.
Film sitelerindeki hafta içi ve hafta sonundaki hit farkınıda herkes bilir. Sitem hafta içinde pazartesi örneğin en düşük 13 K yaptı oda geçen hafta. Bugün pazartesi ve saat: 13:20 'de hiti 8K 00:00 'a kadar 18-20 K yapacaktır.
Sitenin pazar günkü hiti 33K.
Sitede 600 küsür film bulunmaktadır. bu hitleri yapabilen sitelerde min 1500-2000 film oluyor. sizde 1500-2000 film içeriğine ulaşınca neler kazandığınızı daha iyi anlayacaksınız.
Gelir bilgilerine gelince. Piyasamızdaki birbirinden kan emici reklam firmalarını kullanmamakta inatçıyım. Yoksa gelirim tabiki katlanır alıpta kullanmak sizin elinizde. Şuan 250 TL aylık Sol Kayan ve Video üstü var. 150 Tl 3 aylık link satış 1 adet. GG SPLASH OLMADAN günde 20-30 lira civarı.
Kimse yadırgamasın illegal adsense ile günlük 20-25 dolar (3 ay ödeme aldım).
Gelir az görünebilir dediğim gibi kan emici firmaları kullanmıyorum.
Not: Daha önceki site satışlarımda, pazarlık anlaşma vs. diyaloglarda gelen bazı sorulara şimdiden cevap veriyorum..
Adsense Banlabilir: Kıyamette kopabilir.
GG banlanabilir : Kıyamette kopabilir.
Aylık Reklam Verilmeyebilir: Kıyamette kopabilir.
Gelirler garantili değil: Kıyamette kopabilir.
Vs.. Vs.. Vs..
Sayyaç Önizleme;

GittiGidiyor Önizleme;
Aşşağıdaki resimde 13 TL splash ile gelmiştir geri kalanı splash olmadan kazanılmıştır. Bugün sabah oranlar 0.025 'a düşürüldü. Eğer hesap banlanmaz devam ederse splash kullanılırsa çok daha iyi olur.

Satış Sebebi: Türkiyede ne yazıkki internet reklamcılığı ile gelir elde etmek zor. Artık prensibim site açıp hitlendirip satmaktır. Başka bir amaç yada sebep yoktur.
Başka sormak istediğiniz sorular varsa [email protected] msn/email.
MULTİ KONULAR
http://www.ircforumlari.net/site-satis/369161-fenomen-film-sitesi-satista.html
http://www.r10.net/site-satisi/795268-fenomen-film-sitesi-satista.html
Ödeme AKBANK - İŞBANK - GARANTİ Havale olarak kabul edilir. Söz konusu fiyatlar tabiki TL 'dir.