İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Fernando Meira Galatasaray'da

donjuanyasin

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Şubat 2008
Mesajlar
595
Reaction score
0
Konum
İstanbul
939__splash_MeiraGSImza.jpg

Kewell'ın ardından Meira... Sırayla yapılmıyor elbette transferler ama Hakan Şükür'ün bıraktığı; Özgürcan'ın artık "genç yetenek" olmadığının idrak edildiği, Necati'nin dönemediği Galatasaray'da, taraftar "öncelikle" Kewell gibi bir adama ihtiyacımız var demezdi. Olunca kimsenin itirazı olmuyor elbette! Meira transferi işte bu noktada farklı. Song gitmiş, Emre Aşık dönmüş, Euro 2008'in 2 gazisi Emre-Servet ve arkalarında defansı domine etmekte zorlanan iki kaleci. İyi bir stoper lazımdı Galatasaray'a. Geride lider bir oyuncu, tecrübe... Meira'nın Galatasaray'da çözeceği sorun, ön liberoların oynayacağı alan. Geçmişte tandemde oynayan ikililerin topu oyuna çıkartmaktaki basiretsizlikleri; Galatasaray orta sahasının göbeğini 20 metre geri atıyor; dolayısıyla hücum varyasyonları da 5 (+2 bek) oyuncuyla yapılıyordu. Meira bunu ilaç işte. Topla çıkabilen ve ilk pası orta saha yayına ya da iki kanat oyuncusuna düzgün atabilecek bir stoper. Bu da Mehmet Topal ve Linderoth'a sezon içinde rakip kaleye 30 metre çizgisinde bol bol şut olanağı sağlayacak. Sağ stoper mi olacak; Servet ile yer mi değişecek Meira göreceğiz...


Hava toplarında Türkiye Liginde ciddi tehdit olan takım sayısı az. Problem Avrupa'da idi. Sağ bekte Sabri oynadığında boyu gereği stoper kademesine yüksek toplarda giremediğinden hep bir eksik kalıyordu Galatasaray. Keza aynı sorun Gökhan Gönül'de var. Galatasaray bundan sonra hangi mevkiye adam alır? Yabancıları sayalım ilk onbir için: Meira, Linderoth, Lincoln, Kewell, Nonda. Direkt oynayacak 6. yabancı hangi mevki için olmalı? Ben tahminimi -Skibbe tek forvet oynatır yorumuna rağmen- santrforda kullanıyorum ve kale Aykut-Orkun'undur diyorum. 6+2'nin 2'sine gelirsek ilk ihtimal kaleye Sorensen. Bu da Linderoth sağlam olduğu sürece Nonda'ya yedek kulübesinde yer açar.
Kaynak
 

Linko

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Haziran 2008
Mesajlar
394
Reaction score
0
Yabancı almamız iyi oldu bu arada Murat Akça gibi geleceğin defansını PAF takıma yollayacağımız için üzüldüm.
 

CİXaleM

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Temmuz 2008
Mesajlar
38
Reaction score
0
galatasaray transfer olaylarına olumlu bakıyor gercekten cok yerinde bi futbolcu almıs kutluyorum
 

Gur.Kem

0
İyinet Üyesi
Katılım
21 Temmuz 2008
Mesajlar
454
Reaction score
1
Vay be şu spor bölüne bakın : Meira Galatasaray'da ! , Kewell'la anlaşıldı! , Baros artık Aslan! . Daha ne olsun :)
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst