İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ferra Host Nerdesin ?

cahveci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sana ulasamıyorum hiç bir şekilde sitenin bantı bitti bana ulas lütfen Arkadaslar bu sitenin sahibini tanıyan varsa lütfen aradığımı söylesin Amacım burda servisi kötülemek değil çünkü çok güzel bir servisleri var ama bu aralar yogun arkadas sanırım ulşasamıyorums :(

cahveci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
daha önce konustuk banttan kapama olmaz dedi 10 gb a cıkarmıs 5-6 tane mail attım yok ödeme sorunumuz olmaz peşin ödedim içerdeki paramdan alabilir yada bana ulasabilirdi maillerede cevap gelmedi :(

orcunyucel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sabırlı ol mu? Adamın sitesi kapalı sen sabırlı ol diyorsun. Tamam hizmetleri iyi olabilir ama bu yapılan yanlıştır. :(

cahveci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
saolun sonunda acıldı ama 2 günlük bir gecikmeden sonra gerci insanlık hali olabilir ama en azından maillere baksaydı iş çözülürdü neyse hepinize tesekkurler Modlar bu konuyu silebilirsiniz

cahveci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gene sorun var ferra mail yada msn lere cevap ver lütfen dumanla haberlescez yakında :( site gene kapalı

Furkan_ed

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya arkadaşlar benim 5 de tane sitem var nasıl sabırlı olabilirimki ? site tamamen hiçbirşey acilmiyor www.ferrahost.net bile acilmiyor ey allam sinir olmamak elde değil..

Furkan_ed

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Gerçekten Servisleri ve hostu hizmeti olarak güzel hizmet veriyorlar neden böyle oldu anlamadim yaew delircem

Furkan_ed

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet ya host kalitesi ve hizmetlerinde şuphem yokta böyle birde kapanmasa yada kapancak diye bir mail felan atsalar haber verseler :(

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
şşimdi bişi yazcaktım reklam olcak millet surkent olayına cekcek işi gene iyisimi yazmamak

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
MSN hicbir zaman bizim destek sagladigimiz bir platform degildir. Bu topik uzerinde birden cok konu var, birinci konu bandi biten bir sitenin kapanmasi ile ilgili, bu otomatik bir olay, bandwidth limitini asanlarin siteleri panel tarafindan kapatilir. Arkadaslarimiz siteyi daha sonra acmistir muhtemelen 2. kontrol esnasinda. Sitelerinizi actirmak icin uygun platform burasi degildir, buradan atacaginiz mesajlari okumakla yukumlu kimsemiz yok. Buna cevap yazan bazi host saglayicilarinin bandwidth'i biten bir sitenin kapatilmasi ile ilgili hizmet yorumlari gulunctur, onlara yorum yapmaya gerek yok, oncelikle bu piyasayi bizim kadar arsinlarlarsa konu ile ilgili tartisiriz.

Bugun itibariyle siteye ulasamama sorununuz Amerika'daki serverin anlasmazlik sonucu baglantisinin kesilmesi ile ilgilidir, teknik bir problem degildir. Istanbul disinda oldugum icin serveri kontrol eden arkadaslar ile Amerika arasinda anlasmazlik olustugu icin olaya mudahalem gerekmistir, gecikme icin ozur dilerim. Su anda iletisim halindeyim Amerika'daki teknisyenler ile. Kesintilerin telafisi ile ilgili bir arzu ya da isteginiz olur ise bunun yeri yine bu platform degildir.

Uzun suredir forumu da takip etmiyordum, kullanicilarimizdan birisi sagolsun soyledi, buradan bir aciklama ihtiyaci duydum.

Sevgiler.

ps: benim yonettigim bir olusumun adini iceren topigin altina gereksiz kelimeler "surkent vb." iceren mesajlar atmamanizi da rica ediyorum, zira bu piyasaya gerek bu isimle gerek baska isimlerle 2,5 senenin ustunde dahili ve harici pazarda hizmet veren bir kisi olarak, artik bu tarz seylerle karsilasmak istemiyorum. birbirimizi uzmeyelim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5