İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Fethiye / Ölüdeniz'i bilenler..

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Sonunda ölüdenize gitmeye karar verdim. Burada gidip kalıp tatil yaptığınız, ulaşım konusunda sorun yaşamadığınız otel varsa önerilerinizi bekliyorum.

Yamaç paraşütü dışında, dalış da yapmak istiyorum. Bu konuda hizmet veren yerleride yazarsanız sevinirim.

BlackThorn

1
İyinet Üyesi
Reaction score
49
Tam 3 sene oldu hala denize girmiyorum yüzmeyi unutacağım bu gidiş ile. Ama orası kötü değildir bende merak ediyorum açıkçası :D

X

Xman

Misafir
4 sene önce gitmiştim en son, bizim yazlığa yakın olduğu için günübürlik gitmiştik, otel falan bilmiyorum ama sana önerim ölüdeniz öyle kartpostallardaki gibi biryer değil, çok güzel bekleme hayal kırıklığına uğrayabilirsin;)

Dalış için Kaş'ta çok güzel yerler ve çok profesyonel hizmet verildiğini duymuştum.

aslierenler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Letoonia Life’da, Letoonia Fethiye ve Belek tatil köylerindeki yaşam hakkında
her türlü bilgiye kolayca ulaşabilirsiniz.

Yenilikler ve değişikliklerden anında haberdar olup; fikirlerinizi, yorumlarınızı
ve fotoğraflarınızı diğer Letoonia ve tatil severlerle paylaşabilirsiniz.

Ayrıca; Letoonialife.com adresinde tatilinizle ilgili yararlı bilgiler,
tavsiyeler, Fethiye'de tatil ve Belek’te tatil, yakın civardaki aktiviteler,
doğal yaşam ve tarihi zenginlikler ve sağlık gibi konularda istediğiniz
bilgilere ulaşabilirsiniz...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5