- Reaction score
- 0
feyyaz arakadaşa logo ve banner yaptırdım. siteyi kurduktan sonra logoyu aldım 3 çeşit logo yaptı birini beğendim. logoyu istedim gönderdi ancak bir zaman sonra logunun yanlış logo olduğunu farkettim.
arkdaşa ulaştım diğer logoyu ve banneri bana göndermesini istedim. ödemeyi de yaptım. ancak arkdaş şimdi ne logomu gönderdi ne de banneri logo'da şimdi arakdaşa gerek forumdan gerek skype'ten mesaj atıyorum ancak açık olmasına rağmen cevap vermiyor. bana... ilk gün akşam gönderirim dedi tamam dedim ama günler geçti halen göndermedi. arakdaşın paramı idae etmesi yada banner ve logomu göndermesini istiyorum...
ve yaptığının cezasız kalmamasını istiyorum....
not:ödemeyi yapmadan önce hep cevap veriyordu! ödemeden sonra kesti
arkdaşa ulaştım diğer logoyu ve banneri bana göndermesini istedim. ödemeyi de yaptım. ancak arkdaş şimdi ne logomu gönderdi ne de banneri logo'da şimdi arakdaşa gerek forumdan gerek skype'ten mesaj atıyorum ancak açık olmasına rağmen cevap vermiyor. bana... ilk gün akşam gönderirim dedi tamam dedim ama günler geçti halen göndermedi. arakdaşın paramı idae etmesi yada banner ve logomu göndermesini istiyorum...
ve yaptığının cezasız kalmamasını istiyorum....
not:ödemeyi yapmadan önce hep cevap veriyordu! ödemeden sonra kesti