İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Fiber internete hala geçmediniz mi?

hasanaltin

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Ekim 2012
Mesajlar
8
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar Bahçeşehir bölgesinde Turkcell Superonline Fiber internet hakkında bilgi almak ve kampanyaları detaylı olarak öğrenmek için bana ulaşabilirsiniz.. ismim Hasan ALTIN

Bazı Kampanyalar hakkında bilgi vermek isterim,


24 ay Taahhüt ile birlikte 1 yıl boyunca ücretsiz Digitürk ( Standart kanallar + LigTv 1 + LigTv2 + LigTv3 ve 2 adet şeçebileceğiniz Belgesel + Çocuk + Haber + Spor + Müzik kanalları ile birlikte )

24 ay Taahhüt ile birlikte ücretsiz Mediapad S7 Tablet

24 ay Taahhüt ile birlikte ücretsiz Turkcell T11 Dokunmatik Telefon

ve Abonelere özel olarak Tarifelerine ek olarak Kredi Kartsız ve Peşinatsız 24 ay taksitle Samsung Laptop alma imkanları bulunmaktadir, detayli bilgi almak
için 5423555250 numaradan bana ulaşabilirler..

 

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Katılım
25 Ocak 2005
Mesajlar
7,131
Reaction score
89
Ben istemem rağmen geçemiyorum. Sebebi bizim katta fiberin asansör çıkışı olmaması. Bağlayabilmek için asansörden çıkış vermeleri gerekiyor ancak buda superonline'dan dolayı yasaklandığından bağlantıyı kuramadılar :=)
 

hasanaltin

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Ekim 2012
Mesajlar
8
Reaction score
0
bu konuda tatsiz bir kaza olmasından dolayı asansör çıkışları güvenlik dolayısı ile kullanılamaz oldu biraz sizin sanşsızlığınız olmus umarım fiber internet hızından yararlanma fırsatına sahib olabilirsiniz.
 

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Katılım
25 Ocak 2005
Mesajlar
7,131
Reaction score
89
Acaba ısrar etsem ve biraz da bastırsam kurdurma şansımız olabilir mi? veya bizim üstkatta asansör çıkışı olması lazım. orada kullanan var diye biliyorum. acaba oradan bir alt kata kablo çektirerek bir çözüm sağlayabilir miyiz? bunu yaparlar mı
 

hasanaltin

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Ekim 2012
Mesajlar
8
Reaction score
0
size soyle bir tavsiyede bulunabilirim swicten evinice kadadr olan kısmı bir elektrikçi ile anlaşarak kendi imkanlarınızla asansörden yaptırabilirseniz bölgenizdeki Turkcell Superonline Fiber İnternet bayiniz diger konularda size yardımcı olacaktir. Bu sayede Fiber internet hizmetinden faydalanmıs olacaksiniz. İyi Geceler.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst