Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar fifa 2005 çıktı sizin yorumlarınız neler? Ben şahsen beyendim ama koşma tuşunu bulamadım kontrollerde Z diyor ama basıyorum basıyorum koşmuyor onun haricinde iyi.
ue ea sportu anlamıyorum.karşılarında futbol adına bir şaheser varken(pes) ve fifa 2004 hiç tutulmamasına rağmen hala aynı tarzda futbol oyunu yapılırmı.bir futbol oyunu bu kadar mı az geliştirilir bir yıl içerisinde.bana göre berbat bir oyun tabi pes3'e göre(daha bunun pes4 ü var).artık ea sprotunda futbol oyununda baştan aşağı bir yenilik yapması gerekiyor.yoksa pes varken fifanın esamesi bile okunmaz.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5