İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

FİFA 2012'den komik hata

ozgurruh

0
İyinet Üyesi
Reaction score
32
Oyunseverlerin merakla beklediği Fifa 12 futbol oyunlarında devrim yapacak özelliklere sahip. Özellikle oyuncu çarpışmalarını gerçekçi hale getiren Impact Physycs motorunu oyunseverler merakla bekliyor. Ancak oyunun erken versiyonlarında oluşan hatalar şimdiden interneti salladı. internette izlenme rekorları kıran videoda oyuncular kayboluyor ve dizleri dönüyor! Ortaya da bu komik görüntüler çıkıyor.

Kaynak: Fifa 12'de kahkahaya boğan hata - Sabah

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
yarıldım gülmekten :D:D

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Hahaha...Makaradır bu bee, öyle şey mi olur :)

ozgurruh

0
İyinet Üyesi
Reaction score
32
Feci bir hata gerçekten bende dün görünce hem inanamadım hem de koptum gülmekten :)

Horoz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Yapmayın arkadaşlar, çok şey bekliyorum oyundan. Lütfen hevesimi bu tarz haberler ile kırmayın : )

ozgurruh

0
İyinet Üyesi
Reaction score
32
Valla bend geçtiğimiz haftasonuydu sanırım bir teknoloji programından tanıtımı vardı FİFA ile PES'in. Fifa gerçekten güzel beklentiler ile geliyordu bende oyle sanmıştım ama bu hata gerçekten de komik. Düzeltilir yakında sanırım ;)

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
Ben hiç beğenmedim.
PES oynayanlar için fifa hikaye.

ozgurruh

0
İyinet Üyesi
Reaction score
32
PES 2011'de kontrol zorluğundan şikayetçi olan PES severler FİFA'ya yöneldi PES'de bir düşüş söz konusu oldu. İzlediğim teknolojik programlardaki yorumlara göre bu zorlaştırdıklar pas atma yönlendirme işlemleri kolaylaştırmışlar. Bakalım yakın zamanda oynayan arkadaşlardan yorumları alırız ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.