İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Fikir Alışverişi: Pahalı Layeredtech vs Ucuz Leaseweb

LaTenT

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Kasım 2005
Mesajlar
717
Reaction score
16
Selamlar,
Google konferanslarını takip edenler varsa özellikle vurgulanan ve Google'ın kullandığı bir donanım tercihini bilirler. Ucuz ve stabil sunucular...

Konuya geleyim. Layeredtech çoğumuzun takdir ettiği bir verimerkezi. Benim bir ana sunucum orda yer alıyor. İnanılmaz bir canavar. Ancak oldukça pahalı. 650 civarı... Son yaşanan Layeredtech temelli sorunlar canımı sıktı. Bu sunucu için yakın özelliklerde, stabil, hızlı bir verimerkezi düşünüyorum. Tabi Lt dışında. Araştırmalarım Leaseweb'i gösteriyor. Ucuzluk, düşük ping, katlanılabilir erişim süresi cezbeden noktaları. Destek konusunda şikayetler okudum. Sizin de fikirlerinizi almak istedim. Ne dersiniz?
 

Loi

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Kasım 2006
Mesajlar
6,192
Reaction score
44
Konum
localhost
Merhaba,
LayeredTech ping süresi sizi tatmin ediyorsa bende size I-Web i önerebilirim. Yaşamış olduğunuz LT kaynaklı problemler bizide artık iyice sıkmaya başladı en son yapılan(bize göre) gereksiz fiyat artışıda buna tuz biber oldu. Şuan I-Web den yeni bir sunucu daha kiralamış bulunuyoruz ve şimdilik bir sıkıntı yaşamadık yavaş yavaş LT den sunucularımızı çekip IW ile devam edeceğiz.

Ping süresi çok daha iyi olsun derseniz Totalin'i onerebilirim Hollanda lokasyonlu olduğu için ping süresi bu kadar iyi ancak cPanel WHM ile sunucu yonetimi yapıyorsanız bu firmada cPanel kullanılmıyor ayrıca içeride çalışan bir Türk var ve Türkçe destek veriyorlar..

Kolay gelsin.
 

LaTenT

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Kasım 2005
Mesajlar
717
Reaction score
16
Teşekkürler. Verdiğiniz siteleri inceleyim. Diğer arkadaşlar da deneyimlerini paylaşabilirler.
 

Raiden

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Ocak 2005
Mesajlar
339
Reaction score
0
yaklaşık 2 yıldır netdirect ile çalışıyoruz hiç bir sorunla karşılaşmadık.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst