İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Fikir öneri Istek Beklenti Tavsiye !!

kaderebak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba , yakında açılacak olan PTC -PTS sitemi yayına geçirmeden önce , sizlerin fikirlerini almak istedim.

Site şuan hazırlık aşamasında ve üzerinde yoğun bir çalışma yapıyorum , amacım gerçekten kaliteli bir PTC sitesini türkiyeye kazandırmak , bu süre zarfında sizlerin düşünceleri , fikirleri , önerileri çok çok önem arz ediyor.

Pek parayı sevmeyen biri olarak kazancın % 70 ini üyelerim ile paylaşmak düşüncesindeyim. Tabi ki kazanabilirsek. Bunu bilmek içinde çalışmak , emek vermek ve siteyi sizlere sunmak gerekiyor.

Yaşım 37 , gelirimi ben internet üzerinden temin etmekteyim. Verdiğim hizmetlerin çoğunda önce kaliteyi ön planda tutarım. Umarım bu projede başarılı olur ve bunu sizinde görmenizi sağlarım.

Lafı uzatmayacağım , kısaca düşüncelerinizi , önerilerinizi yazarmısınız.

Bu arada bana yardımcı olmak isteyen arkadaşlara , özel mesaj ile site linkini verebilirim , bu sayede çalışmaları yakından izleyebilir , sitedeki eksikleri ve yapılması gerekenler hakkında bilgi verebilir.

Şimdiden katkıda bulunacak tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler.

AshampooSnap2014031202h04m23s002.png

Anlaşılan kimse cevap yazmayacak , en iyisi biz Beta yayınına başlayalım , hayırlı olur inş.

Beta yayında site eksikleri ,fazlalıkları , yapılması gerekenleri ve diğer problemleri çözeceğiz.

Lüften bize yardımcı olunuz.

Sitemiz : http://www.trbux.net

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.