İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Film-Dizi İzleme ve İndirme Sitesi İçin Ortak

CrimineL Potentiel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar,

Yeni güzel değişik bir proje düşünüyorum. Titizlikle seçtiğim domaini ve hostu aldım. Ortak olacak arkadaşa bağlı ya sıfırdan script yazdıracağım yada hazır sistem kullanacağız. Sistemde Vip üyelik olacaktır.
Düşenen arkadaşlar pm atabilir.

Not: Domain linki için Pm isteyiniz lütfen.

Teoman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
öncelikle mesajın tamamını kalın yazmak yasaktır. ayrıca vip üyelik satmak için, belirli bir ziyaretçi kitlesi olması gerekiyor.yeni açılmış bir site ile bu çok zor.yinede başarılar.

CrimineL Potentiel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
öncelikle mesajın tamamını kalın yazmak yasaktır. ayrıca vip üyelik satmak için, belirli bir ziyaretçi kitlesi olması gerekiyor.yeni açılmış bir site ile bu çok zor.yinede başarılar.

Uyarınız için teşekkür ederim, emeksiz yemek olmadığı gibi çabalamadanda birşey olmuyor. İlk bir yıl beklentisiz yapılacak bir iş. Önemli olan işi sevmek. Böyle arkadaşlar arıyorum bende.
Teşekkürler tekrardan..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5