İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Film & Dizi Upload Yapılır - Yüksek Hitli Siteler İçin Mükemmel Kazanç

AaRON

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Haziran 2010
Mesajlar
14
Reaction score
0
File Hosting siteleri arasında ki rekabet her geçen gün hızla artıyor, her geçen gün biraz daha artan kazanç sistemleri nedeniyle, artık yüklediğiniz videolar izlendikçe size para ödeyen şirketler bile ortaya çıktı.

Bunların başında şüphesiz ki arkasında Fileserve desteği bulunduran Videobb sistemi var. Ziyaretçilerini düşünen siteler için ise duckload vazgeçilmez. Daha fazla gelir düşünen siteler için ise yeni yeni popüler olmaya başlayan ve putlocker sistemi var.

Facebook un son zamanlarda oluşturduğu sıkıntılar sebebiyle, upload için alternatif arayanlar için aynı zamanda gelir kapısı oluşturan bu siteler sayesinde sitenizdeki player'dan bile ek kazanç elde edebilirsiniz.

Yaklaşık 1.5-2 aydır üzerinde çalıştığımız videobb sisteminden şu ana kadar 1609,81$ + gelir elde etmiş durumdayız. Facebook harici alternatif arayanlar ve player geliri arayanlar için;

1-) Videobb.Com (Free Kullanıcılar için 72 Dakika Sınırı var, ardından free kullanıcıdan premium talep ediyor. Player da ileri - geri sardırma özelliği mevcut free kullanıcı ip değiştirerek kaldığı yerden izlemeye devam edebilir.)

2-) Duckload.Com (Free kullanıcı dostu video açılmadan önce free kullanıcıyı 1 dakika kadar bekletiyor, aynı zamanda izlenen videoyu ara belleğe alıyor ardından donma ve sınırlama problemi olmadan kullanıcı videoyu izleyebiliyor.)

3-) Putlocker.Com (Rank sistemi mevcut 5 adet level seviyesi var, level 1 (başladığımızda burda oluyoruz) 10k izlenmeye 10$ gibi bir para veriyor buda Videobb D kategorisine eş değer bir rakam, level atladıkça izlenme başına verilen para artıyor level 5 de bu rakam 160$ , putlocker tek dezavantajı player'ında popup oluşturması, free kullanıcı hızı ise gayet iyi.)

3 sistem arasında hem gelir hemde ziyaretçiyi memnun etmek isteyenler için videobb + duckload sistemini tavsiye ediyoruz. Videobbsitesi hakkında detaylı bilgileri aşağıda bulabilirsiniz;



30swyz9.png


Şekilde gördüğünüz üzere 10.000 izlenmeye verdiği rakamlar bu şekilde. Türkiye malesef d kategorisinde bulunmakta fakat d kategorisinde olmasına rağmen bu hizmeti verdiğim kişiler arasında günlük minumum 20$ kazanan kişiler mevcut.

Ek olarak siteniz üzerinden satılan premium satışlarından %10 kar payı veriyor. Kim premium alır derseniz ise yapılan satışlar mevcut. Bu sistem daha popüler olmaya başladıkça premium satışları daha da artacaktır.

Videobb Sitesinden Alınan Bazı Ödeme Dekontları;





Para Kazanma ve Hizmetimiz Hakkında;

Geniş film arşivi, yüksek kapasiteli ve yüksek bağlantı hızına sahip server'ımız sayesinde film upload işlemini en kısa sürede gerçekleştiriyoruz. Güncel filmleri yakından takip ediyor piyasaya yeni düşmüş Türkçe dublajı olmayan filmlere altyazı ekleyerek makul fiyatlarla reklamsız bir şekilde sizlere sunuyoruz.

Size kesinlikle kendimize ait hesaptaki filmleri vermiyoruz, tamamen sıfırdan oluşturulmuş, şifresi ve mail adresi size ait hesaplara upload işlemini yapıyoruz. Upload yaptığımız tüm filmlerde videoda herhangi bir reklam bulunmamaktadır, dosya isimlerinde ise tr karakter kullanılmamış ve reklamsızdır.

Örnek : Harry Potter ve Zumruduanka Yoldasligi

Yaptığımız işlemi en makul ücretler ile yapmaya çalışıyoruz, eğer yüksek hitiniz var ise zaten videobb dönüşleri ile bu paranın kat kat fazlasını kazanabilirsiniz. Sizlere sunduğumuz hizmet kesinlikle boş zamanlarımızda yaptığımız bir işlem değil, bir ofisimiz sabit bir telefon ve adresimiz mevcut. Çalışma saatlerinde her zaman bana ulaşabilirsiniz.

Referanslar : http://www.r10.net/ilan-panosu/9119...uksek-hitli-siteler-icin-mukemmel-kazanc.html veya pm ile iletişim adresinizi bırakınız.

29zczl3.png
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst