İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

film izleme sitesi için [ yardım ]

trfullindir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba,
Ben film izleme sitesi açıcam arkadaşlar,
Fakat bir kaç sorum var.

1.) VPS kullanmıyorum ve günlük minimum 2 full film koyabilirim. Alternatif olmadan videozer free video hosting'e koyucam. Ve site içeriğini düzenlemem yani iyi bir arkadaş varsa yardımcı olabilir mi?

2.) Örneğin kısa filmlerde 80-90 dakika lık filmleri facebook da part halinde yayınlamak istiyorum fakat bir hayli zormuş. Yardımcı olabilecek arkadaş var mı ?

3.) Site güncel ve kalıcı olacak fakat büyümesi sıkıntı olabilir mi? Malum hiç seo konusunda yardım almadım veya bilgim yok.

4.) Video içlerine 2 senedir araştırmama rağmen reklam koyamıyorum, veya olanı kaldıramıyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı ?

Teşekkürler. Hayırlı akşamlar.

BTBilisim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba hocam öncelikle bence buna hiç bulaşmayın.Bu kadar çok site varken(Günde 5-10 film koyabilen) ve site içeriği çok düzenli olan.Ama illaki yapıcam diyorsanız
1)Tek videobb ile olmaz.
2)Videoları partlara ayırmak için boilsoft video splitter kullanabilirsiniz.(Bulamadıysanız P.M. atın)
3)SEO Hakkında bilginiz yoksa ufaktan birkaç şey araştırın pratik bilgileri,wordpress veya joomla kullanın(dle'de olabilir)
4)Reklam koyabilirsiniz.Reklam koyabildiğiniz player kodları var veya playerlara reklam ekleyebileceğiniz kodlar var.Reklam kastınız sitenin adresinin filmin içinde yazmaksa dublaj programlarını,windows movie makerı,virtualdub mod'u kullanabilirsiniz.
Son olarak 2 yıl araştırmanıza rağmen reklam eklemeyi dahi bulamıyorsanız düzgün araştırmıyorsunuz demektir.Bence hiç bulaşmayın

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5