İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

film izleme sitesi - www.indirmedenizle.org

webadisi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
İhtiyaçtan dolayı .. satılık site ..
googlede çogu kelimede liste başı ..
hit günden güne artıyor ..
alexa hergün düşüyor ..

günlük tekil hiti : 25-30k arası
günlük çoğul hiti : 100k
şimdiki pr : 0
banı - cezası var mı : yoktur
site yaşı : 8 aylık
alexa değeri : 90k dünya - 750 türkiye
google indexli sayfa : 30k
link : www.indirmedenizle.org
sayaç : hiti görmek için tıklayınız

getirisi size kat be kat olcaktır .. emin olun ..

satış fiyatı : 7000 TL

[email protected]

0 506 785 67 85

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
bu konuların iyinette yasak olduğunu zannediyordum:eek:ha:

Own

0
İyinet Üyesi
Reaction score
11
Siten güzelmiş ancak Kardeş maksadım satış paltalamak değil ancak son 1 hafta istatisklerinde büyük düşüşler var filmlerin patlamış bu şekilde devam ederse sitenin ömrü 2 yada 3 ay googleden ii hit alıyorsun ama film izleyemeyen adam sadece girer çıkar sitede izleyemediği için durmaz ben şahsen film izleyemediğim siteye bi daha uğramam valla sitende aşırı derece kullanıcıyı boğar tarzda reklamlar var işin özü senin site pert sen vuracağını vurmuşsun ölüsünü satmak istiyorsun 7 bin tl de çok çok çok fazla bu siteyi alacak kişi 3 ay hitinden faydalanır sonra sal gitsin çünkü filmler patlak.

webadisi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Siten güzelmiş ancak Kardeş maksadım satış paltalamak değil ancak son 1 hafta istatisklerinde büyük düşüşler var filmlerin patlamış bu şekilde devam ederse sitenin ömrü 2 yada 3 ay googleden ii hit alıyorsun ama film izleyemeyen adam sadece girer çıkar sitede izleyemediği için durmaz ben şahsen film izleyemediğim siteye bi daha uğramam valla sitende aşırı derece kullanıcıyı boğar tarzda reklamlar var işin özü senin site pert sen vuracağını vurmuşsun ölüsünü satmak istiyorsun 7 bin tl de çok çok çok fazla bu siteyi alacak kişi 3 ay hitinden faydalanır sonra sal gitsin çünkü filmler patlak.

facebook patladıktan sonra sağlam kalan bi site göster bana arşivi hasar görmemiş .. hitlerdeki ani düşme ise googlenin yeni istemi ile alakalı .. gecen haftalarda 46k yı gören bu site yakında gene 50k civarına cıkacaktır .. bi zamanlar 1 milyara satıyodum siteyi millet burun kıvırıyordu şimdi 5 milyara vermiyorum .. şimdide alan olmaz ve bu kırılma noktasınıda gecerse sitenin bir sonraki fiyatı 10 milyarı bulur .. ayrıca bir çok kelimede lider araştırma yaptın mı ? .. saygılar .. iyi forumlar ..

PetscHe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
7bin lirami € mu dolarmi dolar herkese dolmuyor ama:S
satisi baltalamak degil niyetim kendi yorumumu sunmak

sitenizi inceledim

tek kari olan oda domain ismidir... ve verilen meta taglar tamamen domain ismiyle baglantili oldugu icindir bu kadar cok index bu kadar cabuk alexada dusmeniz..

7bin olmasi icin;

-pr degeri minimum 3 olacak alexa 50k nin altinda olacak
-turkiyede ise ilk 100 hadi olmadi ilk ceyrek yani 250 ye girecek...
-Wp sisteminiz deki tema size ozel yaptirim olacak yani site diger izleme sitelerinden farkli gorunum olacak ve ozel gorunum olacak ( yoksa zaten normal bi site kurulur botla ayni filmler cekilir zaten onemli o degl)
-ve burasida ayri bir onem tasiyor... konulardaki filmler kendi uploadiniz olsa online izleme sitesisiniz tum filmleri kendi uploadniz olacaktir...

bunlar olursa tabiki 7bin olmasa bile 3bine satilabilir:)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.