Aramızda mutlaka film delisi olan vardır. Gerek DVD, gerek VCD, gerekse sinema salonunda izliyoruz onlarcasını. Bu başlık altında film önerisi yapabileceğimizi düşünüyorum.
İlla yeni film olmasına gerek yok. Aslında yeni film olmasına pek gerek yok. Çünkü yeni filmleri genelde zaten ayrı başlıkta değerlendiriyoruz.
Bu aralar Adam Sandler filmlerine taktım. Click, 50 First Dates, Mr. Deed, Anger Management, Spanglish... Bu filmlerin hepsini önerebilirim. Özellikle Click ve 50 First Dates'i izlemediyseniz, hemen izlemenizi öneririm.
Jim Carrey'i de izliyorum arada. Fun with Dick and Jane, Ace Ventura (x2), The Truman Show, Bruce Almighty, Eternal Sunshine of the Spotless Mind... Şimdi sıra The Number 23'e geldi. Bir an önce alıp izleyeceğim.
Şimdilik bazı önerilerim;
- Crank - Jason Statham, Efren Ramirez
- Apocalypto - Rudy Youngblood, Dalia Hernandez
- Hot Fuzz - Simon Pegg, Martin Freeman
- The Departed - Leonardo Di Caprio, Matt Damon
- Click - Adam Sandler, Kate Beckinsale
- 50 First Dates - Adam Sandler, Drew Barrymore
- Eternal Sunshine of the Spotless Mind - Jim Carrey, Kate Winslet
Sizin de özellikle Romantik/Komedi ve Aksiyon kategorisindeki önerilerinizi bekliyorum.
İlla yeni film olmasına gerek yok. Aslında yeni film olmasına pek gerek yok. Çünkü yeni filmleri genelde zaten ayrı başlıkta değerlendiriyoruz.
Bu aralar Adam Sandler filmlerine taktım. Click, 50 First Dates, Mr. Deed, Anger Management, Spanglish... Bu filmlerin hepsini önerebilirim. Özellikle Click ve 50 First Dates'i izlemediyseniz, hemen izlemenizi öneririm.
Jim Carrey'i de izliyorum arada. Fun with Dick and Jane, Ace Ventura (x2), The Truman Show, Bruce Almighty, Eternal Sunshine of the Spotless Mind... Şimdi sıra The Number 23'e geldi. Bir an önce alıp izleyeceğim.
Şimdilik bazı önerilerim;
- Crank - Jason Statham, Efren Ramirez
- Apocalypto - Rudy Youngblood, Dalia Hernandez
- Hot Fuzz - Simon Pegg, Martin Freeman
- The Departed - Leonardo Di Caprio, Matt Damon
- Click - Adam Sandler, Kate Beckinsale
- 50 First Dates - Adam Sandler, Drew Barrymore
- Eternal Sunshine of the Spotless Mind - Jim Carrey, Kate Winslet
Sizin de özellikle Romantik/Komedi ve Aksiyon kategorisindeki önerilerinizi bekliyorum.