Filoların tercihi Axor olmaya devam ediyor

deltafx

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Kasım 2013
Mesajlar
1,713
Reaction score
0
Filoların tercihi Axor olmaya devam ediyor
• Mercedes-Benz Türk, Orkun Group’a 101 adet Axor kamyonu törenle teslim etti.
• Orkun Group filosunu Mercedes-Benz araçlar ile güçlendirdi.
Uluslararası taşımacılık, depolama ve dağıtım alanında 29 yıllık tecrübeye sahip olan Orkun Group, araç filosunu 101 adet yeni Mercedes-Benz Axor ile genişletti. Kamyonlar, Mercedes-Benz Türk’ün Pazarlama Merkezi’nde yapılan tören ile Orkun Group Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Karadeniz’e teslim edildi. Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Has Otomotiv aracılığıyla yapılan satış kapsamında Orkun Group, 100 adet Axor 4140 B ve 1 adet Axor 1840 LS olmak üzere toplamda 101 adet Mercedes-Benz kamyonu filosuna dahil etti.
Mercedes-Benz Türk A.Ş. Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır, Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Ergiz Esen, Kamyon Filo Satış Müdürü Alper Kurt Orkun Group Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Karadeniz’i Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen törenle ağırladılar. Bu işbirliğine aracılık eden Mercedes-Benz Türk Bayii Has Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Latif Karaali, Genel Müdürü Cem Aşık, Kamyon Satış Müdürleri Onur Güldik ve Erdem Bahadır, Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Yusuf Ziya Ataman ve Servis Müdürü Okan Altun araçların teslimatında hazır bulundular.
Türkiye ve Avrupa’da karayolu nakliye hizmeti ve gayrimenkul yönetim hizmeti faaliyetlerini sürdüren Orkun Group’un Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Karadeniz, satın aldıkları araçların anahtarlarını törenle teslim aldı. Karadeniz, törende “Orkun Nakliye ve Lojistik olarak başladığımız serüvenimizi 2004 yılında bir üst seviyeye taşıdık ve Orkun Group Şirketler Topluluğu’nu kurarak sürdürdük. Nakliye ve lojistik hizmetlerinin yanı sıra bugün ilave olarak verdiğimiz gayrimenkul yönetim hizmetlerimiz ile şirket olarak yatırım yapmaya, kendimizi geliştirmeye ve büyümeye devam ediyoruz. Bu son yatırımımız ile birlikte 400 araçlık filo hedefimize de ulaşmış, hatta aşmış bulunuyoruz.” dedi. İlhan Karadeniz bünyelerine katmış oldukları Axor kamyonlarını hafriyat kullanımına uygunlukları ve satış sonrası servis gibi hizmetlerin sektörde öncü konumda olması sebepleriyle tercih ettiklerini ifade etti.
Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün tören sırasında yaptığı konuşmada işbirliğinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Kamyon pazarında yıllardır sürmekte olan tartışmasız liderliğimiz devam ediyor. Müşteri odaklı çalışma anlayışımız sebebiyle ihtiyaca uygun kaliteli ürünlerimizi yine müşterilerimizin beklentilerine uygun farklı seçenekler ile sunabiliyor olmamız bizi başarılı kılıyor. Bildiğiniz gibi şirketimiz araç satışının yanı sıra 2.El araç alım satımı, garanti, servis, finansman ve sigorta hizmetleri de sunuyor. Bu işbirliğinde de Mercedes-Benz Finansal Hizmetler şirketimiz tarafından finansman desteği sağlandı. Başta Orkun Group Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Karadeniz’e, bayiimiz Has Otomotiv’in yöneticileri ve çalışanlarına ve Mercedes-Benz Türk ekibine bu işbirliği için harcadıkları emek nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.
Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır ise törende, bu işbirliğinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Mercedes-Benz Türk olarak müşterilerimizin memnuniyeti bizim her zaman ilk önceliğimizdir. Bu sebeple Orkun Group’un araçlarımıza duyduğu güven bizleri sevindirdi. Pazarı yakından takip ederek beklentileri en doğru şekilde tespit etmeye ve ürünlerimizi bu yönde geliştirmeye devam ediyoruz. Bunu yapmayı titizlikle sürdüreceğiz. Bugün Orkun Group Şirketler Topluluğu’na 101 aracımızı teslim ediyoruz. Bundan da büyük mutluluk duyuyoruz. Mercedes-Benz kamyonlarını tercih ettikleri için Orkun Group yöneticilerine ve bu işbirliğinde emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunarım” şeklinde konuştu.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst