Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vakıfbank B tipi likit fon faiz, hazine bonosu, devlet tahvili ve repo karışımından oluşur, kesinlikle zarar ettirmez istikrarlı olarak artar ancak getirisi vadeli mevduatla başabaş derim, bu fonun mevduata göre tek avantajı istediğin an istediğin kısmını karıyla bozdurabilirsin hemde 7/24. Adı üstünde B tipi likit
bu tip fonların ana kaynağı faiz gelirlerine dayanıyor
peki geliri faiz dışında olan mesela reel kaynaklara dayanan gelirli bir fon grubu varmı
altın, döviz, kâr ortaklığı (ama borsa olmasın) vs vs
varsa neyi tavsiye edersin
Limit olayı yoktur, kara para şüphesi olmadıkça banka senin hesabınla ilgilenmez, maliye bakanlığı veya bankanın dikkatini çekmesi için milyon liralar düzeyinde ve aşırı sayıda işlem olması gerekir, senin 300-500 liranla kimse ilgilenmez
son 15 gündür döviz ve altın düşüyor borsa çıkıyor, kısa süre sonra borsa da kazananlar kar satışı yapıp altın veya dövize geçeceklerdir. 1-2 hafta içerisinde bir artış olacağını düşünüyorum.
hocam ben öğrenciyim, borsa döviz falan bunlardan gelir elde edebilirmiyim diye düşünüyorum ama hiç bi bilgim yok bana yardımcı olabilirmisiniz saygılar.
Paranızı miktarına göre çeşitli yatırım araçlarına yönlendirebilirsiniz, bunun için piyasayı takip etmeli, yükseleceğine inandığınız yaıtım aracını tercih etmelisiniz. Benim sizi direkt olarak yönlendirmem doğru olmaz.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.