İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

FireFox 3.6 Final ÇıkTı (TR)

desperado64

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu son sürüm personas eklentisi ile bir geliyor..Bu sürüm daha stabil ve kararlı çalışıyor.. Linkler mozillanın ftp adreslerindendir :)

Download-Firefox-3-6-Final-on-January-21st-2010-2.jpg

Windows
ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/3.6/win32/tr/Firefox Setup 3.6.exe

http://releases.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/3.6/win32/tr/Firefox Setup 3.6.exe

Linux
ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/3.6/linux-i686/tr/firefox-3.6.tar.bz2

Mac
ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/3.6/mac/tr/Firefox 3.6.dmg

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Firefox chrome' den çok büyük darbe yedi. Eklentileri için kullananlar dışında stabilite konusunda chrome ile boy ölçüşemez bence. Ben uzun zamandır kullanmıyorum bu yüzden.

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
bende operaya geçtim. firefox 3 sonrası yeni sürümler inanılmaz ram ve cpu yiyor

EhoWuser

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
firefox git gide saçmalamaya başladı.Bu gün yine güncelleştirme vardır. personas diye bir ekletisi olmasa yüzüne bakmayacağım. Şiştikçe şişti firefox ; bakalım ne zaman patlayacak.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.