İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Firefox 3 RC 1 Türkçe'yi İndirin

donjuanyasin

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Şubat 2008
Mesajlar
595
Reaction score
0
Konum
İstanbul
Mozilla çabalarının meyvesini alıyor, Firefox 3'de sonra doğru geldik. Firefox 3 sürüm adayı yayınlandı. İlk indirenlerden olun.


Neden Firefox 3?
Kararlı sürümü çıkmamasına rağmen Firefox 3'ün beta sürümlerini kullanan önemli bir kesim var (Örneğin ben). Hem sürümlerden beri varolan hem de Firefox 3 ile yeni gelen özelliklerden kısaca bahsedelim.



Bellek tüketimi düşük: Eğer siz de bir sürü sekme açıp, çok fazla siteyi geziniyorsanız bellek kullanımınız artacaktır ancak Firefox 3 diğer tarayıcılara oranla çok daha az bellek tüketiyor. Firefox'un eski sürümlerinde bu değer oldukça fazlaydı.

Eklentiler: Artık vazgeçilmezler arasında olan Firefox eklentileriyle internet gezinirken daha fazla keyif alın. Geniş eklenti arşivinde mutlaka size yarayacak bir şeyler vardır.

Kullanışlılık: Internet gezintinizi harika deneyimler katıyor. Örneğin "etiket"li yer imleri özelliği sayesinde ziyaret ettiğiniz siteleri çok keyifli bir şekilde gruplayabilirsiniz. Ziyaret ettiğiniz sitelerle ilgili bilgi ve istatistiklere ulaşabilirsiniz. Ayrıca Firefox'un arayüzü sizin de hoşunuza gidecektir.

Son Söz
Haziran ayı içerisinde Firefox 3'ün kararlı sürümünü bekliyoruz.Firefox 3'ün kapalı deneme aşamasında olan ilk sürüm adayını indirmek istiyorsanız buraya tıklayın .
 

cakirx

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Haziran 2006
Mesajlar
1,464
Reaction score
5
Konum
deviantart
Mozilla Firefox 3 Beta 5 kullanıyorum şuan eski sürümde java lı sayfalarda donmalar oluyordu bunda bu sorun yok çok süper :)
 

dizinci

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Şubat 2008
Mesajlar
20
Reaction score
0

ENVER

0
İyinet Üyesi
Katılım
21 Eylül 2006
Mesajlar
492
Reaction score
0
memnun kalmadım eski sürüme geçişte sorun yaşattı geçemedim daha doğrusu:(

yükseltme yapmanızı önermem
 

Darkart

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Temmuz 2005
Mesajlar
7,037
Reaction score
54
Uzun yıllar MS e sallayan açık kaynak kodcuların yaratmış oldugu bir sistem MS den daha hızlı güncellemeler yapmaya başladı
Demekki olmuyomuş öyle oturdugun yerden sallamak :D
Bu ne yahu, betada bile 5 versiyon olurmu, yuhh yani :(

anasayfasında link vermedikleri sürece hayatta güncellemem :p
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst