İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Firma Ürün Tanıtım Scripti - PHP-MySQL Full SEO - SEF Link Mini E-ticaret Sitesi Dev

hisar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Script : Firma Ürün Tanıtım Scripti - PHP-MySQL Full SEO - SEF Link Mini E-ticaret Sitesi

Fiyat : Sadece 95 TL
Kodlama : PHP
Veritabanı : Mysql
Admin Paneli : Mevcut
Msn: [email protected] tel 0 546 571 5010

Demo : DEMO İÇİN TIKLAYINIZ

PANEL BİLGİLERİNİ ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Not: Script açık kaynak verilecek fakat kullanacağınız her domain için ÜCRETSİZ olarak yeni lisans almanız gerekmektedir.

ÖDEME ŞEKİLDERİ

EFT / HAVALE | SANALPAZAR KREDİ KARTI (12 TAKSİT SEÇENEĞİNİ)

Önizleme

webmasterim.jpg

webmaster59

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sistemin tüm yazılım hakları sizdemi? daha önce başka bir yerlerde de görmüştüm.

Ekleme: panel bilgilerini alabilir miyim?

hisar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Tüm Hakları Bizde

sistemin tüm yazılım hakları sizdemi? daha önce başka bir yerlerde de görmüştüm.

Ekleme: panel bilgilerini alabilir miyim?

Sistemin tüm telif hakları bana aittir. Fakat scriptin satışını diğer arkadaşımda yapmaktadır. İsmi Ömer KÜÇÜK tür. Farklı sitelerde de görmüş olmanız normaldir. Sadece satıcının ismine dikkat edin yeter.

[Panel Bilgileri Pm Gönderildi]

Avantaj

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
hisar hocam parca kontor satıs vs sıtesı kurucam ona olurmu sızce

hisar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Öneri

hisar hocam parca kontor satıs vs sıtesı kurucam ona olurmu sızce

Hocam eğer biraz tasarımdan anlıyorsanız sistemi istediğiniz sisteme çevirebilirsiniz. Birazda tema desteği ile kontör satış sistemi olabilir.

Ekleme: kralkerasus rumuzlu arkadaş ile yapılan ticaret sorunsuz bir şekilde tamamlanmıştır.

kralkerasus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Teşekkür ederim. Forumun böyle dürüst insanlara ihtiyacı var.

hisar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Teşekkürler

Yorumunuz ve alışveriş sürecinde anlayışlı olup bize güvendiğiniz için teşekkür ederim

hisar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
xccdark rumuzlu üye ile satış işlemi başarıyla tamamlanmıştır. Teşekkür ederiz

Ekleme: Orhan isimli müşterimizle yapılan alışveriş başarıyla tamamlandı.Teşekkür ederiz

hisar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Konu aktif olup satışlarımız devam etmektedir.

Aydın Sistem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
e-ticaret sistemlerinin nasıl oluyorda 1000 tl altına satıldığını anlayamıyorum.

Alınan güvenlik önlemlerinden bahsetmeniz mümkün mü? e-Ticaret'in en can alıcı, en can sıkan noktarından biri güvenliktir.

Tasarım konusuna gelince, ana sayfanızdaki ürünü incele tuşuyla (http://www.demo.isyerim.net/index.php) ürün detayı sayfanızdaki sipariş ver tuşu (http://www.demo.isyerim.net/UrunDetay.php?UrunID=28) uyum sağlayamamış. İster istemez akıla farklı sorular geliyor.

Elbette benzeri ücrete satılan (e-ticaret sistemi bir yana) bir sistemde, SEO, güvenlik, özgün bir tasarım, özgün bir kodlama beklemek yanlış anlayabiliyorum ancak yinede e-ticaret sistemlerinde güvenlik gibi çok kritik bir konuda bilgi vermenizin gerekli olduğunu düşünüyorum.

Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

hisar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Yorumunuz için teşekkürler

e-ticaret sistemlerinin nasıl oluyorda 1000 tl altına satıldığını anlayamıyorum.

Alınan güvenlik önlemlerinden bahsetmeniz mümkün mü? e-Ticaret'in en can alıcı, en can sıkan noktarından biri güvenliktir.

Tasarım konusuna gelince, ana sayfanızdaki ürünü incele tuşuyla (http://www.demo.isyerim.net/index.php) ürün detayı sayfanızdaki sipariş ver tuşu (http://www.demo.isyerim.net/UrunDetay.php?UrunID=28) uyum sağlayamamış. İster istemez akıla farklı sorular geliyor.

Elbette benzeri ücrete satılan (e-ticaret sistemi bir yana) bir sistemde, SEO, güvenlik, özgün bir tasarım, özgün bir kodlama beklemek yanlış anlayabiliyorum ancak yinede e-ticaret sistemlerinde güvenlik gibi çok kritik bir konuda bilgi vermenizin gerekli olduğunu düşünüyorum.

Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Scriptin normal bedeli 400 tl dir. Fakat Türkiye' nin önünde gelen webmaster sitelerinde yapılan incelemeler neticesinde satışını yapmış olduğumuz scripte benzer sistemlerin 10-20 tl gibi komik rakamlara satıldığını görünce piyasanın ne duruma gelmiş olduğunu anlamış bulunduk.

E-ticaret sistemleri için söylediklerinize katılıyorum fakat sizin düşünceleriniz tam anlamıyla e-ticaret siteleri için geçerlidir. Scripti tam olarak inceleseydiniz e-ticaret ten ziyade ürün tanıtım bazlı, kapıda ödeme/havale ile ödeme sistemlerini benimsemiş firma sitesi olduğunu farketmiş olmanız gerekirdi.

Tasarım konusunda ki yorumlarınızda haklısınız Bazı alanlarda uyumsuzluk var fakat bu fiyata çok bile.

Scripti alan arkadaşlarımızın sözlü ve yazılı yorumlarına bakarsak script bu paraya bu şartlarda alınabilecek en sağlam ve en güzel script.

Aydın Sistem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
@hisar;
Cevabınız için öncelikle teşekkürler. Açıkcası 400 TL'de bir sistem için az olarak değerlendiriyorum. Ancak belirttiğiniz durumun bende farkına vardım. Çok komik rakamlara satışlar oluyor. Bu rakamlara hiç bir uzman yazılımcı / grafiker tarafından iş yapılmayacağı çok açık ortada zaten. Bu yazılımcı ve tasarımcı herkes için büyük bir problem.

Scriptinizi inceledim. Ürün tanıtımı yapan bir script bu nedenle tam anlamıyla e-ticaret kategorisine (mini e-ticaret de olsa) alamadım zaten. E-ticaret adı geçmesi, kapalıda olsa bir sipariş sisteminin olması dolayısıyla güvenliğin önemini azaltmıyor.

Sonuç olarak hasas müşteri bilgilerinin girildiği bir alan var site üzerinde. Bu bilgiler yönetici panelinde tutuluyorsa meşhur yöntemlerden biri olan session hijacking yöntemiyle bu formlar aracılığıyla yöneticinin bilgileri çalınarak yönetici paneline erişim sağlanabilinir. Sipariş bilgilerinin veritabanında tutulduğunu göz önüne alırsak bu hasas bilgilerin, sistemi hekleyen biri tarafından görüntülenmesi ve kötü amaçlarla kullanılması firmaya büyük bir zarar verebilir.

Bu anlamda mini ticaret bile olsa güvenliğinden bahsedilmesi gerektiğini düşündüğüm için belirtmiştim.

Yukarıda belirttiğim session hijacking yöntemi en genel kullanılan yöntemlerden biri. Bunlar dışında poison lisanssız byte, hex heking, özellike yönetici paneli için brute force gibi farklı bir çok yöntem mevcut. Benzeri saldırı konularında aldığınız önlemler var mı yok mu, ne gibi önlemler aldığınızı sadece bilmek istedim.

Tema konusunda haklısınız, bu fiyata çok bile. Fiyat konusu zaten kafamı güvenlikte kurcalayan kısım oldu. Sadece belirttiğim bu 3-4 konu için önlem alınması için uzman kişiler tarafından bir eklenti yazılsa, fiyat için kaç 400 TL'yi bırakın en azından isteyecekleri ücret 500 - 1000 TL'den az olmayacaktır.

Scriptinizi alanların yorumları güzel elbette lütfen yanlış anlamayın. Ben geleceğe yönelik hem sizlerin, hemde müşterilerinizin sorun yaşamaması için bu tarz konuları belirtmenizin ne kadar önemli olduğunu belirtmek istedim. Sonuç olarak peşin peşin benzeri konuları belirtirseniz, sorun yaşanması halinde sizlerin durumu önceden belirttiğinize dair elinizde kanıtınızda olacaktır. Müşterilerinizde bu durumlarıda kabul ederek alım yapmış olurlar diye düşünüyorum.

Sonuç itibariyle 50 TL olan (ya da 400 TL gibi olan) sistemlerde güvenlik beklemek, sağlıklı bir tasarım beklemek zaten mantıklı değil. Ben sizlerin ve müşterilerinizin sorun yaşamaması, ticari ve hasas bilgilerin paylaşılan ve kayıt altında tutulan sistemlerde açık olarak her durumun belirtilmesinin önemli olduğunu düşündüğüm için yazmıştım.

Elbette bu bilgileri site üzerinde tutmuyorsanız, e-posta yoluyla site sahibine iletiyorsanız durum çok daha farklı. Kesinlikle ön ara yüzden hiç bir şekilde veri tabanına bilgi girilmiyorsa, yönetici paneli için giriş alanında alınması gereken önlemleri belirtmeniz herkesin faydasına olacağına inanıyorum.

Satışlarınızda projelerinizde başarılar dilerim.

SanalBeyin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Tasarım Çoşkun Deniz'e ait olan E-Ticaret Tasarımına benzettim.Ellerinize sağlık güzel olmuş ama.Hyrlı satışlar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5