İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Firmamıza İnternet Tabanlı Çalışacak Çalışma Arkadaşları Aranmaktadır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SeLoRe_28

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba..
Türkiye de ve Dünyada İlk Defa Uygulanan İnternet Tabanlı Bir Platformda Çalışmak Üzere Aşağıdaki İş Alanlarında çalışma Arkadaşlarına İhtiyacımız Vardır.
*** Sadece İnternet üzerinden Parttime veya Full Time çalışmak İsteyen
*** Yöneticilik veya Ekip Liderliği Yapmak İsteyen
*** Eğitmenlik Alanında çalışmak İsteyen
*** Satış Yada Pazarlama Alanında Tecrübeli Olup çalışmak İsteyen
( Not : Çalışma şeklimiz Kesinlikle satış veya Pazarlamaya dayalı bir sistem değildir.Satış Konusunda Tecrübeye sahip kişiler bizimle satış yada pazarlama yapmadan çok yüksek kazançlara ulaşabilirler.)
Yukarıdaki Seçeneklerden Herhangi Biri İlginizi çekiyorsa Lütfen İşimizi Anlatan Online Tanıtım Videomuzu İzlemek Amacıyla Aşağıdaki Linki Takip Ediniz
( http://ortakheyecan.com/ortakgelir/affiliates/signup.php?pid=6fb6862d )

Online Tanıtım Videomuzda Birlikte çalıştığımız Arkadaşların Aylık Kazançlarını Gösteren Banka Dekontlarınıda Görebileceksiniz.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Hocam ben çok hırslıyım bildiğin gibi değil 3000 lira kazanabilirmiyim?

SeLoRe_28

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kazanırsın tabi 3000 lira elinin kiri olur hele bi başla :)

netster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
Hahah üşenmedim videoyu tam tamına 4 dakika izledim. Sistem o kadar gelişmiş ve farklı ki , affiliate sistemi değil bu :p Sen üye ol senin alt üyelerin olsun para kazan.. Bu tip sistemlerden para kazanabileceğini düşünen insanlar halen var mı?

Herşeyi geçtim bari şu affiliate login kısmında ki logoyu değiştirmeyi başarabilselerdi.

O kadar gelişmiş bir sistem ki kendi linkimizi veriyorlar bize , /affiliates/ gibi :D

netster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
Konu başlığı ;

Firmamıza İnternet Tabanlı Çalışacak Çalışma Arkadaşları Aranmaktadır

Firma bilgileriniz rica etsem , şöyle yüz yüze görüşelim. Malum Türkiye şartları insanlar günde 10 saat çalışıp ayda 600TL maaş alırlar. Eğer günde 1 saat çalışıp bizlerde 3000-5000TL alacaksak ben sizin Ankara Distribütörlüğünüzü almak isterim.

Tek takıldığım nokta , o video da konuşan kişi 08:20 - 08:35 arasında işi bilmeyenler bu işe sıcak bakacaklardır dedi yani siz yanlış yerdesiniz. Burada herkes işi biliyor... ;)

SeLoRe_28

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sen orayı aç tekrar dinle :) orda işi bilmeyenler demiyor işi dinleyenler olumlu bakacaklardır diyor ;);)

netster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
Eheh cevabı yazarken firma bilgilerini yazmayı unutmuşsunuz sanırım bu mesajımı gördüğünüzde firma bilgilerinizide yazarsınız :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.