İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Fiyas.co domaine proje?

cuda07

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Kasım 2011
Mesajlar
10
Reaction score
0
Merhaba fiyas.co adlı domainime ne tarz proje uygulayabilirim şuandakî fikrim onedio tarzı ve webmaster blogu gibi proje düşünüyorum sizin fikriniz nedir?
 

Hakan Damar

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Haziran 2011
Mesajlar
740
Reaction score
6
Konum
USA
Piyasadaki kotu urunleri tespit edip kullanici yorumlari alin. Gelen puanlama ve yorumlamaya gore FiyasCo puani belirleyin. Ileri de urunlerin saglayici veya uretici firmalara bir panel verip sikayetleri ve musteri yorumlarni manage edebilecekleri bir system gelistirebilirsiniz.
Sikayetvar .com gibi bir site olursunuz ama servisten cok sadece urune yonelmeniz daha iyi olur. Mesela; TTNET internet servis problemleri degilde, Vestel Plazma Tv problemlerine yonelin bence. Spesifik pazar urunlerine yani.

Proje plani, ekip ve musteri destegi olmadan olmaz bu proje. Bir de en azindan sahis sirketi kurup, insanlara biraz daha guven verebilirsiniz. Projenizi bir noktaya getirdikten sonra KOSGEB, TUBITAK, eTohum gibi kurumlar araciligi ile yatirim alabilirsiniz.

Basarilar dilerim. Bol, bol uretmeye devam. :)
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst