İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Fiyat Araştırması : AskmisaLi.CoM

PcQoPaT

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
S.a Arkadaşlar Satmayı Düşünmüyorum Şimdilik Ama Ne Kadar Eder Çok Merak Ediyorum.

Domain Adı : WwW.AskmisaLi.CoM

Tekili : 1200-1400 Civarı

Googlede Aşk Diye Aranınca 1. Sayfada Çıkıyo.

Banı Felan Yok Temiz Bir Site.

Portal + Forum Olarka Kullanıyorum.

1200 Civarı Üyem Var.

Günde 25-40 Civarı Şimdilik Üye Alıyorum.

Çalışmalara Devam Ediyorum...

Olurda birgün satarsam şu anki haLine göre ne kadar eder bu domain ?

fu4t

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Geliri nedir ona göre sitelerin fiyatını bulmak mümkün olur

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Aşk kelimesinden googlede günde kaç tekil geliyor?

PcQoPaT

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şu anda hiçbir geLiri yok Bu Benle Alakalı Birşey Başkası İyi Bir Gelir Elde edebilir Bence. adsensede geçici oLarak rekLamLarını iptaL etti. Banlı değil sadece geçici oLarak iptaL ediLdi rekLamLar Mail Aşağıda. Yani Bana Sadece Fiyat Lazım Satmayı Düşünmüyorum Sadece Fiyatlarınızı Söylerseniz Sevinirim...

Merhaba,

Hesabınızı gözden geçirirken, şu an Google reklamlarını program kurallarımıza uyum sağlamayan bir şekilde gösterdiğinizi tespit ettik. Örneğin, www.askmisali.com/forum/Frontpage-2003-Full-Turkce-Download-t-1252.html sayfasında AdSense program kurallarını ihlal ettiğinizi görebildik.

Program kurallarımızda ifade ettiğimiz gibi, AdSense yayıncıların Google reklamlarını heking veya cracking ile alakalı sayfalara yerleştirmelerine müsaade edilmemektedir. Örneğin, reklam gösteren sayfalar kanun dışı program, sunucu veya web sitelerine girmeyi veya değiştirmeyi sağlayan yönergelerde veya donanımda bulunamaz.

Netice olarak sayfanızdaki reklam yayınını durdurduk.
AdSense hesabınız etkin kalacaktır. Fakat, program kurallarımızı gözden geçirmenizi (https://www.google.com/adsense/policies) ve tüm sayfalarınızın kurallarımızla uyum içinde olduğundan emin olmanızı ciddiyetle tavsiye ederiz.

Gelecekte yeniden ihlaller tespit edersek hesabınızı durdurabileceğimizi bildirmek isteriz.

Saygılar,

Google AdSense Ekibi

TaMAvRa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Adsense bunu hep yapıyor... :)

Eğer iyi para kazanıyorsa siten gelirler düşünülerek kesinlikle iptal edilmiyor... Canlı şahidiyim... Belki bi gün edilir ama aynı şartlardaki iki siteden birisi 2 kere domain ban yedi biris hala devam etmekte...

PcQoPaT

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İnşallah Birileri Fiyatta Belirtecek :) Bekliyorum Sabırla..........

GoTcHA

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
o site banlanmış adsenseden. hesabın kapatılmaması sitenin banlanmaması anlamına gelmiyor ne yazık ki... sitede artık google reklamları çıkmayacak istersen başka hesapla deneyebilirsin çıkmadığını göreceksin...

PcQoPaT

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Biliyorum Ama Geçici Bir Durum. Öyle Bir Anlatmışsınki Sanki Birdaha Asla Adsense Reklamı Alınmayacakmış Gibi :) Hem O Benim Sorunum Ayrıca Siteyi Satmayı Düşünmüyorum. Googleden Banlı Veya Değil Tamamen Benim Sorunum. Ben Sadece Şunu Merak Ediyordum Acaba Ne Kadar Eder ?????????????????????? Ama Bir TürLü Fiyat Alamadım Herkes Takmış Bir Adsense MeseLesine Gidiyo. Bak Üzerine Basa Basa Söylüyorum Fiyat Araştırması. Bundan Sonraki MesajLarda Sadece xxx Ytl Şeklinde Fiyatlar Olsun Gereksiz Post Çok Fazla Oldu Sanırım... Lütfen Sadece Fiyat Fikrinizi Belirtiniz Başka Birşey Yazmayınız....

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sadece fiyat araştırması yapıyorsun ama yalan söylüyorsun? Herhanbir bir banı felan yok demişsin ne ayak? banı var yazsaydın daha cabuk fiyat ögrenirdin. hem suçlusun hem güçlü.

PcQoPaT

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sadece fiyat araştırması yapıyorsun ama yalan söylüyorsun? Herhanbir bir banı felan yok demişsin ne ayak? banı var yazsaydın daha cabuk fiyat ögrenirdin. hem suçlusun hem güçlü.

Arkadaşım Bu Ne Biçim Bir Cevap Hiç Yakıştıramadım.
Hem Ben Sana Yalan Söylesem Ne Olur Söylemesem Ne Olur. Sana Öyle Bir Minnetim mi Var Ki Yalan Söyliyim... Bir İnsan Eğer Yalan Söyleyecekse O Yalandan Bir beklentisi Olur. Ben Siteyi Satmak İstemiş Olsam Söylediğin Sözlere Hak Verecektim Ama Hem Suçlu Hem Güçlü Değilim Yalancı Hiç Değilim. Bu Cümlelerin Gerçekten Hiç Hoş Değil... Bu Şekilde Konuşup Kirletme Konumu Lütfen Birdahada Yazma... Ne Olduğunu Çok Belli Ettin... Konuya Kilit Vurulsun Fiyat Felan Öğrenmektende Vazgeçtim...

Developer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Her kelimenin baş harfini neden büyük yazıyorsun? Dilimizi elimizden geldiğince doğru kullanalım, burası chat ortamı değil ki..

PcQoPaT

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Size mi Soracam Neyi Nasıl Yapacağımı??? Herkes Kendi İşine Baksın.

Burda Moderator Yokmu Kilit İstedik Konuya ....

PcQoPaT

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Anlamadığın İşlere Karışma. Moderatörün İşinin Ne Olduğunu Senden Öğrenecek Değilim...

PcQoPaT

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yok Ben Senin Amacını Biliyorum. Kızdıracan Beni Sonra Ben Sana Hakaret Yada Küfredecem Banlanacam Sende Sevinecen.

Üzgünüm... Yanlış Kişi Seçtin...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5