Fizy.com Turkcell'e mi Satılıyor?

0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
15 Eylül 2010
Mesajlar
458
Tepki puanı
1
Fizy.com telif hakları nedeniyle kapatılmıştı.Tekrar yayın hayatına dönmesi için telif haklarını ödemesi gereken Fizy’ye maddi destek Turkcell’den geldi.Turkcell ile el sıkışılırsa Fizy.com tekrar yayına devam edecek.

fizy_550x400.jpg


Online müzik dinleme servisi olan Fizy.com telif hakları nedeni ile BT tarafından kısa bir süre önce kapatılmıştı.Müyap ile telif hakları hakkında anlaşamayan Fizy.com telif haklarının ödenmesi ve servisin yeniden hayata dönmesi için Turkcell ile konuştuğu öğrenildi.Telif hakları için finansı bulunmayan Fizy’nin Turkcell ile yapacağı ortaklıktan sonra Turkcell’in yapacağı milyon dolarları aşan yatırımla sitenin tekrar aktif olacağı düşünülüyor.

Müyapla yaşanan finans durumunu çözecek olan Turkcell,Fizy’ye ortakmı olacak?,satın mı almış olacak? kesin bilgiler yok fakat Turkcell’in artık Fizy.com’da söz sahibi olacağı kesin.Zaten halihazırda Turkcell’inde müzik servisi olan Gncplay‘in bulunması Fizy’i nasıl etkileyecek ve Turkcell nasıl bir yol izleyecek hep beraber basın açıklamasını bekleyip göreceğiz.

Kaynak:Teknotime.net
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
28 Ocak 2011
Mesajlar
10
Tepki puanı
0
Bilmiyorum arkadaşlar sizin fikriniz ne ama. Bence Fizy'e çok büyük haksızlık yapılıyor. Sonuçta ücretsiz bir hizmet ve diğer ücretli siteler kadar telif ödeyemez. Yok sen illaki telif alacağım diyorsan diğer video sitelerine niçin birşey yapamıyorsun. Sonuçta bir Türk sitesi Fizy. Keşke taraflar bir şekilde anlaşsa da orta yol bulunsa. Yazık oluyor bence.
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
22 Aralık 2010
Mesajlar
451
Tepki puanı
17
hersey bi yana bi sekilde en azindan eski haline donmeli suanki hali bence icler acisi
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
22 Aralık 2010
Mesajlar
451
Tepki puanı
17
sevinsin muyap fizy tekrardan kapanmis
 
Onaylı Üye
Üye
Katılım
18 Temmuz 2008
Mesajlar
12,391
Tepki puanı
255
telif haklarını turkcell öderse eğer çok sevinirim, gitmesin güzelim Türk projesi
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
19 Ocak 2011
Mesajlar
46
Tepki puanı
0
Ben fizy'i satacaklarını zannetmem.Fizy para bulamadığı için değil ödemek istemediği için ödemiyor..
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
19 Ocak 2011
Mesajlar
46
Tepki puanı
0
:eek:ha: Rezil oldum :utan:

:alkış: :uyku:
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
19 Mayıs 2007
Mesajlar
6,382
Tepki puanı
85
hayırlısı olsun bakalım neler olacak
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
23 Temmuz 2006
Mesajlar
9,530
Tepki puanı
112
'tamamen yasal bir dijital müzik platformu haline geldi'

:D
 
Geri
Üst