İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

flas oyun sitesi yapan yada satan ?

mekmek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Başlıkta yazdığı gibi satılık siteniz varsa isim ve özelliklerini yazınız eğer site yapıyorsanız host+doman+adsens+kurulum ve gerekli ilgilenmelerle ne kadar ücrete flash oyun sitesi kuracağınızı söyleyiniz teşekkürler.

yusuf21

0
Yasakli Uye
Reaction score
1
50 tl ye host domain 4 bot ve scripti satabilirim.oyundak . net alıcı olursan yusufguler21 @ hot dan iletişime geç.

Ozkan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
27
oyunoynasana.org domain + ozkula.com'dan hosting + 2 botlu flaşoyun scripti 55 TL'ye satabilirim :)

mekmek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ozkan senin sitedeki oyunlar nasıl oyun çözemedim flashdan çok normal oyunların düşük versiyonu gibi ?

silver2941

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
özkanin sitesindeki oyunlar gayet iyi üstelik çogu oyun scriptlerinden güzel...

mekmek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
peki sitenin hostınge yıllık ne kadar veriyorsunuz trafik alan vb herkonuda özel pm atarmısn

mekmek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
oraya yazmıştım satamazsa dönecek bana.

yusuf21

0
Yasakli Uye
Reaction score
1
son fiyat 40 tl yapayım al kurtar beni o siteden herhangi bir banı yoktur.sınırsız web alanı ve trafiği var üç beş oyun attım deneme diye yıllık host domain 50 tl hemen alcaksan 40 tl ye bırakcam script lisanslı örümcek oyun scriptidir alttaki orumcek oyun yazısı yoktur lisanslı oldugu ıcın.hıcbır ban vs yoktur

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.