İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Flash dosyasına html ile dışarıdan link vermek

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
SWF dosyasına içeriden link vermemişler. Eskiden verebiliyordum ama şimdi nedense olmuyor. Nasıl yapabiliriz?

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
flash bir reklam var. içeriden link vermemişler. yani reklama tıklanamıyor. html kodu ile bu reklama tıklandığında herhangi bir url ye yönlenmesini istiyorum.

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Bahsettiğin konu için flash içinde buton oluşturup link vermen lazım. Flashı buraya koyabilirsen yada özelden iletebilirsen yardımcı olmaya çalışırım.

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Flash ın swf si var sadece. Kaynağı olsa yapabilirdim ama reklamı hazırlayan kişi link vermemiş içeriden. Eskiden yapmıştım ama hangi sitedeydi hatırlayamadım vallahi :)

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
"Sothink Swf Decompiler" programını kullanarak. .swf yi .fla ya çevirebilirsin. Daha sonrada istediğin editlemeyi yapabilirsin .fla üzerinde. ;)

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Teşekkürler. Karşı taraftan ana dosyayı değiştirmesini istemiştim. Olmazsa bunu denerim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.