İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Flash ile site yapmak istiyorum ??

2pac

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Arkadaşlar 3D flash animator adlı programı 5 yıldır kullanıyorum resim çizmek için oyun yapmak için animasyon yapmak için gif yapmak için vs her türlü işimi gördü bu program websiteside tasarlanabiliyor . bir flash site tasarlicam bilgisayarda ve bunu ücretsiz olarak bir site haline getirmek istiyorum ama tasarladğm bu flashı nasıl websitesi haline getirebilirim yani nasıl siteye yüklerim bunu bilmiyorum yardım edebilecek varmı ? umarım anlatabilmişimdir :D

daRius

0
İyinet Üyesi
Reaction score
19
"3d Flash Animator" adlı programı bilmiyorum hiç merak edip kurcalamış olduğum birşey değil. Ancak Flash web sayfası oluşturacak olur isen Adobe Flash'ı kullanmanı tavsiye ediyorum. Flash Sayfanı oluşturduktan sonra File menüsünden extract edeceksin veya F12 tuşuna basarak web önizleyecek tekrar veya Ctrl + ENTER tuşu ile sadece swf önizleyeceksin. Çalıştığın yerde seçimine göre ya html&swf yada swf oluşacak html&swf'ye ufak düzenlemeler(boyutu küçükse sayfayı ortalamak) yapacaksın swf ise html'e kodlarla bu dosyayı ekleyip ücretli veya ücretsiz hostuna atacaksın.
Başarılar

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.