Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar flash oyun sitesi açmayı düşünüyorum. domain önerilerinizi bekliyorum bir tülü isim bulamadım ya da bulduysam bile dolu oluyor. önerilerinizi bekliyorum
flash oyun sitesi çocuklara yönelik olacağı için biraz daha akılda kalıcı güzel bir isim düşünüyorum. öneriniz için teşekkür ederim. flash oyun sitesi için düşünüyorum
önerileriniz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum ama aldım domain yeni düşmüş galiba bilmiyorum ama bu domaini nasıl boş bıraktılar bilmiyorum fakat .net doluydu bu da galiba yeni düşmüş bende aldım konu kilitlenebilir
arkadaşım önerini bana vermiştin zaten çok teşekkür ederim. oyunoynuyoruz.com boştaydı kaptım bende oyunoynuyoruz.net, oyunoynuyoruz.biz falan boşta bu da yeni düştü demekki dün gece aldım
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.