• TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.

deneme bonusu veren siteler cratosroyalbet pubg uc smm panel smm panel
sohbet odaları

Flash Player

ebubekir

0
İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaction score
0
206 Aydır Üye
Arkadaşlar Flash player yazabilecek birisini arıyorum. Aradığım özellikleri aşağıya sıralıyorum.
Asp dosyasından veri alacak, flv ve wmv türü dosyaları gösterebilecek, görüntülerin sonunda logo çıkacak, access yada mssql veritabanı kullanılacak.
Bu playerı yazabilecek arkadaş fiyatı ile birlikte lütfen pm atsın.
Teşekkürler...

ebubekir

0
İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaction score
0
206 Aydır Üye
emeğin karşılığı verilecektir. ilgilenen yok mu?

hdogan

0
Bilgiler
Reaction score
2
Şube
Ankara
231 Aydır Üye
Bildigim kadariyla Flash WMV dosyalarini oynatamiyor. Sadece SWF, FLV, MOV destekliyor diye biliyorum (Flash icindeki standart oynatici).

CMYLMZ

0
Bilgiler
Reaction score
0
Şube
Forumdan ayrıld
205 Aydır Üye
Ebubekir arkadaşım iki sorum olacak
1 Asp dosyalarını kim hazırlayacak ve Playerin bunu nasıl okumasını istiyorsunuz.
2. player FLV dosyalarını gösterir fakat wmv dosyalarını çevirmesi istenicekmi ?

ebubekir

0
İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaction score
0
206 Aydır Üye
sağolun arkadaşlar wmv dosyasından vazgeçtim. Ben sadece script istiyorum. Daha sonra ekleme işlemini kendim yapacağım. istediğim playerın flv bilgisini asp dosyasından alması. Mesela şöyle olabilir. video.asp?id=1 şeklinde değer geldiğinde veritabanındaki id değeri 1 olan dosyayı yürütmesi. Demek istediğimi anlatabilmişimdir inşallah. Bir tane xml dosyasıyla çalışan player gördüm ama flash konusunda bilgim olmadığı için bunun asp versiyonunu yapamıyorum.
ilgilenen arkadaşların cevabını bekliyorum.

CMYLMZ

0
Bilgiler
Reaction score
0
Şube
Forumdan ayrıld
205 Aydır Üye
Flash ile uğraşmak istersen Flashın içindeki Flashvars variable'ını kullanarak bunu yapabilirsin

ebubekir

0
İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaction score
0
206 Aydır Üye
ilginiz için teşekkürler ama hala istediğimi bulamadım ben...

CMYLMZ

0
Bilgiler
Reaction score
0
Şube
Forumdan ayrıld
205 Aydır Üye
ne istedigini tam olarak yazarsan yardım edebilirim
Asp deki örneklerini de göndermeni rica edecegim

ebubekir

0
İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaction score
0
206 Aydır Üye
evet bunun gibi bir şey arıyorum.

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.